LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Salon International 2018

Traditionen tro blev en af Europas største branchemesser for frisører, Salon International, igen i år afholdt i ExCeL i London. I løbet af de tre dage minglede frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa samtidig med, at de tog del i de seneste trends fra nogle af branchens stjerner. På scenen i år så vi blandt andre Trevor Sorbie, Patrick Cameron, Toni&Guy og Sassoon Academy.

Salon International var fyldt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.Salon International var fyldt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.

Retro love
Det er tydeligt, at tidens trendbillede kigger tilbage mod 70’erne og 80’ernes glansdage, ligesom både silhuetter og teksturer har et moderne twist. Tendenserne sås tydeligt ved Sassoon Academys populære show. Teamet, med Mark Hayes i spidsen, delte om sig med inspiration fra kollektionerne Ultraviolet og Plastic i form af moodboards. Hele showet emmede af kitsch, disko, luksus og natklublivet på Studio54.

Se også: Salon International 2017

Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.

Til Sassoon Academys show kom en rulleskøjtende disco queen rullende ind på scenen til tonerne af 70’er klassikeren Native New Yorker af Odyssey.Til Sassoon Academys show kom en rulleskøjtende disco queen rullende ind på scenen til tonerne af 70’er klassikeren Native New Yorker af Odyssey. X-presion fremviste sin seneste kollektion Tartán med skotskternet mønster på både tøj og hår.X-presion fremviste sin seneste kollektion Tartán med skotskternet mønster på både tøj og hår.  

Trevor Sorbie Artistic Team fremviste fem forskellige kollektioner skabt af personerne i det artistiske team. Caroline Schmitt fremviste et look fra sin kollektion Details, hvor hun hældte guld pulver ud over håret. Da modellen rejste sig op, blæste Caroline pulveret væk med en føntørrer og afslørede et mønster af blomster. Art Director Tom Connell viste sin seneste kollektion Variations on a Theme, hvor en af de mest populære frisurer var Wrap Speed Chic, hvor en kort, androgyn frisure blev akkompagneret af en lang hestehale.

Hooker&Young förvånade besökarna genom att presentera R’n’BIBA:s 70-talssvall med en stor scarf runt huvudet för att sedan avslöja att det var en peruk.

The perm is back!Hooker & Young overraskede de besøgende ved at præsentere R’n’BIBAs 70’er-hårpragt med et stort tørklæde rundt om hovedet for herefter at afsløre, at det var en paryk, og under den gemte sig et stort, krøllet hår. The perm is back!

Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres meget af musik. Denne model blev klippet på scenen til lyden af Arctic Monkeys.Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres meget af musik. Denne model blev klippet på scenen til lyden af Arctic Monkeys. Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team hældte guld pulver på en af modellernes hår og afslørede et mønster af blomster.Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team hældte guld pulver på en af modellernes hår og afslørede et mønster af blomster.


Skotskternet
Schwarzkopf Professionals show var fuldt booket, og de besøgende fik virkelig valuta for pengene. Åbningsnummeret stod britiske Hooker & Young for, og de præsenterede showet English Eccentrics med inspiration fra de britiske 70’er og 80’ers R’n’B og punk. Super cool og innovative X-presion fremviste deres seneste kollektion Tartán, der indeholdt flere looks med et skotskternet mønster, der ofte ses i modesammenhænge. Tøjet til kollektionen var et samarbejde mellem X-presion og tøjdesigneren Ana Locking.

”Blonds have more fun” lød det fra Schwarzkopf Professional, da de præsenterede Blonde Me Iconic Blonde Collection inspireret af blonde ikoner. Ambassadørerne Leslie Jennison og Tyler Johnston fremviste desuden trendkollektionen Essential Looks #REdefining YOU Collection med tre undertemaer; #lucidnocturnes, #newformal og #globaltribe.

Jorge Cáncer, en af grundlæggerne af X-presion, anførte showet på scenen.Jorge Cáncer, en af grundlæggerne af X-presion, anførte showet på scenen. Leslie Jennison fortæller om trenden #lucidnocturnes, der er en del af Essential Looks #REdefining YOU Collection.Leslie Jennison fortæller om trenden #lucidnocturnes, der er en del af Essential Looks #REdefining YOU Collection.

Tyler Johnston præsenterede Essential Looks, årets trendkollektion fra Schwarzkopf Professional.Tyler Johnston præsenterede Essential Looks, årets trendkollektion fra Schwarzkopf Professional.

Nye kontakter
Som altid gav Salon International mulighed for at knytte nye kontakter, teste og købe de seneste produktnyheder fra frisør- og skønhedsleverandører og bare nyde af alle frisørernes egne street styles, der i sig selv er meget inspirerende. Endnu en inspirationsfuld og skøn weekend i London er fordi, og vi glæder os allerede til næste!

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Cecilia Lindahl & Salon International

Se flere billeder i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult er en hårfarveserie med en omfattende farvepalette med 29 farver, der kan tilpasses i intensitet og holdbarhed.
Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me hårspray gør det nu muligt at tilpasse sprayen præcis, som man ønsker det. Læs mere om produktet her.
COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

Trinity er ude med en nye produktserie, der giver liv og spændstighed til farvet hår. Læs mere om serien her.
Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ Organic Hair Spa er en sand revolution. Den er designet til at gøre hårbehandlinger mere effektive på kortere tid – helt uden brug at elektricitet. Læs mere her.
Tre nyheder fra Eksperience

Tre nyheder fra Eksperience

Revlon Professional udvider sit Eksperience-sortiment med tre produkter; Blonde - Grey Hair Cleanser, Color Intensifying Hair Conditioner og Hydrating Hair Conditioner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.
Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends.
Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaften i Købehavn med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.
En hel weekend med HeadBrands

En hel weekend med HeadBrands

Mere end 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for at tage del i den allerførste HeadBrands Xperience – og hvilken oplevelse det var!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Abdel Ghazouani

Abdel Ghazouani

”Vi skal dække kundernes behov. Så enkelt er det”. Det siger Abdel Ghazouani, der driver fem Klippestuen Z saloner på Frederiksberg, og netop dét er omdrejningspunktet for alt. Læs interviewet med Abdel Ghazouani, ejeren af Klippestuen Z.
Rebecca Taylor

Rebecca Taylor

Rebecca Taylor omtales som farvedronningen og deler farverige looks med sine 500.000 følgere på Instagram. Vi mødte Rebecca på Cosmoprof i Bologna.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.