LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Frisurer fra de elskede 80'ere

Sebastian Professional stylede hår til Designers Remix AW18 kollektion ved Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.

Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledte teamet af stylister til Designers Remixs show på Copenhagen Fashion Week.
Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledte teamet af stylister, som skabte hår inspireret af 80'ernes storhedstid til Designers Remixs show under Copenhagen Fashion Week.

Det er få ting, der karakteriserer 80'erne på samme måde som den ikoniske film Da Harry mødte Sally. Dengang var der mange kvinder, som ville give deres højre arm for at få Meg Ryans luftige krøller og denne tilbøjelighed begynder langsomt, men sikkert at vende tilbage. De fyldige og legende krøller fra 80'ernes storhedstid var udgangspunktet for de look, som Nina Larsen, sammen med designeren Charlotte Eskildsen, udviklede til showet for Designers Remix under Copenhagen Fashion Week. 

En af de store generelle modetrends er den moderne udgave af 80'erne og inden for frisurer og hår er krøller en stor trend. Til dette show var begge trends kombineret. Håret var tydeligt inspireret af 80'erne med sideskilning, pandehår og tekstur. For at gøre looket mere moderne var toppen glat, så det lignede en permanent udgroning, men på den gode måde.

Se også: Sebastian Professional i Berlin

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18
Modellernes eget hår og personlige udtryk var i fokus, men for at skabe konsistens blev alle stylet med pjuskede krøller og sideskildning. 

Tilblivelsen af looket
Arbejdet med at udvikle looket begyndte langt før Copenhagen Fashion Week startede. Nina og Charlotte mødtes først på tomandshånd og drøftede forskellige idéer. Derefter havde de en lookdag sammen, hvor de prøvede alle idéerne og besluttede hvilket udtryk som passede bedst til tøjkollektionen og denne sæson.

Til sidste års show valgte de et meget ensartet look med parykker, hvor modellerne skulle se ud som en hær, der marcherede på catwalken. Til dette års show var der mere fokus på variation og modellernes egen personlighed, men for at sikre en rød tråd var der flere elementer som gik igen. 

Sideskildning og teksuren i håret var det vigtigste for at skabe et ensartet look, men vi fokuserede også på at anvende pigernes eget hår og tilpassede frisuren efter det.

Team på 12 stylister
Nina havde sammensat et team på 12 stylister for at style de 22 modeller som skulle på catwalken.  

Teamet bestod dels af frisører fra vores nordiske Sebastian-team, men også stylister, som jeg ved har erfaring med at arbejde backstage ved store shows. Alle kender hinanden på kryds og tværs og det er også vigtigt for at der kommer en god stemning i gruppen. Eftersom det primære redskab i stylingen er Sebastian Professionals produkter, er det også vigtigt, at alle i teamet er vant til at arbejde med dem.

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18 Model fra Designers Remix AW18 show på Copenhagen Fashion Week

Modeller fra Designers Remix AW18 show på Copenhagen Fashion WeekCatwalk ready! Nina og Charlotte gik igennem hver enkelt model i løbet af dagen og finjusterede looket, hvis det var nødvendigt.  

Bølger og krøller
Nina og teamet skabte struktur i modellernes hår ved at lave glatte bølger i hele håret og rede dem ud med fingrene og efterfølgende skræddersy looket til hver model med små krøller.

Vi ville skabe en moderne fortolkning af 80'erne og valgte derfor at bruge nogle af de mest populære teknikker og produkter fra årtiet. Blandt andet har vi brugt krøllejern og crepejern, mousse og hårspray. Tørshampoo brugte vi også for at skape et mat og naturligt look.

I løbet af dagen gik Nina og Charlotte igennem hvert enkelt model og finjusterede looket, hvis det var nødvendigt. Selvom det er et stort arbejde på kort tid at arbejde backstage ved modeshows, så er det det hele værd.

- Det har været en udfordring at skabe et ensartet look på piger med mange forskellige længder og hårtyper, men det bedste ved at arbejde med Fashion Week er alligevel, at arbejde under tidspres. Når de siger, at der er 10 minutter til at showet starter og vi stadig har fire modeller, som vi mangler at style, så er det fantastisk at se gruppen af stylister som arbejder sammen og hjælper hinanden med at komme i mål. Det føles så godt, når modellerne kommer gående på catwalken og vi har klaret det!

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18 Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Teamet bag showet for Designers Remix ved CPHFW Teamet bag showet: Fra venstre: Ulrica Lindström, Mille Maria Vindelev, Ásla Breyt Danielsen, Trine Brødholt, Morten Kongsbak, Jacob Kruse Henriksen, Nina Larsen, Kasper Astrup Sørensen, Barbara Kehlet, Nicolai Mangor Nielsen, Trine Dienstrup (Mangler på billedet: Jonas Helland)

Se flere billeder i galleriet herunder:

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Produkterne indgår i den aktuelle startpakke fra Pickedout Concept. Startpakken og sortimentet varierer efter sæson og efterspørgsel.
ghd introducerer styleren ghd gold

ghd introducerer styleren ghd gold

Nu introducerer ghd den nye ghd gold professional styler efterlader håret glattere, blødere og sundere.
Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Æsken indeholder et nyt luksuriøst udvalg af hårprodukter fra IF, der er sammensat med henblik på at tilføje næring, styrke og reparation til alle hårtyper.
Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.
Fest og farver med Guy Tang i København

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om sin nye farveserie, #Mydentity. Læs om showet her.
Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

117 frisører havde fundet vej til Wella-studiet i starten af februar til inspirerende show, hvor forårets og sommerens trends stod på programmet.
Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Det kolde og triste vintervejr var skiftet ud med tropisk Balesisk stemning, da Wella Professionals inviterede til et eksklusivt event i smukke omgivelser.
Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Hair Magazine var med da Sebastian Professional stylede hår til Designers Remixs AW18 show under Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Mario Krankl

Mario Krankl

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.
Søren Pjedsted

Søren Pjedsted

Søren Pjedsted, CHA CHA CHA, har i tre år været fast medvirkende i TV2’s ”Go’morgen Danmark”. Her kan morgenduelige seere opleve den kendte hairdesigner, når han ordner hår på ugens gæst.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.