LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Frisurer fra de elskede 80'ere

Sebastian Professional stylede hår til Designers Remix AW18 kollektion ved Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.

Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledte teamet af stylister til Designers Remixs show på Copenhagen Fashion Week.
Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledte teamet af stylister, som skabte hår inspireret af 80'ernes storhedstid til Designers Remixs show under Copenhagen Fashion Week.

Det er få ting, der karakteriserer 80'erne på samme måde som den ikoniske film Da Harry mødte Sally. Dengang var der mange kvinder, som ville give deres højre arm for at få Meg Ryans luftige krøller og denne tilbøjelighed begynder langsomt, men sikkert at vende tilbage. De fyldige og legende krøller fra 80'ernes storhedstid var udgangspunktet for de look, som Nina Larsen, sammen med designeren Charlotte Eskildsen, udviklede til showet for Designers Remix under Copenhagen Fashion Week. 

En af de store generelle modetrends er den moderne udgave af 80'erne og inden for frisurer og hår er krøller en stor trend. Til dette show var begge trends kombineret. Håret var tydeligt inspireret af 80'erne med sideskilning, pandehår og tekstur. For at gøre looket mere moderne var toppen glat, så det lignede en permanent udgroning, men på den gode måde.

Se også: Sebastian Professional i Berlin

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18
Modellernes eget hår og personlige udtryk var i fokus, men for at skabe konsistens blev alle stylet med pjuskede krøller og sideskildning. 

Tilblivelsen af looket
Arbejdet med at udvikle looket begyndte langt før Copenhagen Fashion Week startede. Nina og Charlotte mødtes først på tomandshånd og drøftede forskellige idéer. Derefter havde de en lookdag sammen, hvor de prøvede alle idéerne og besluttede hvilket udtryk som passede bedst til tøjkollektionen og denne sæson.

Til sidste års show valgte de et meget ensartet look med parykker, hvor modellerne skulle se ud som en hær, der marcherede på catwalken. Til dette års show var der mere fokus på variation og modellernes egen personlighed, men for at sikre en rød tråd var der flere elementer som gik igen. 

Sideskildning og teksuren i håret var det vigtigste for at skabe et ensartet look, men vi fokuserede også på at anvende pigernes eget hår og tilpassede frisuren efter det.

Team på 12 stylister
Nina havde sammensat et team på 12 stylister for at style de 22 modeller som skulle på catwalken.  

Teamet bestod dels af frisører fra vores nordiske Sebastian-team, men også stylister, som jeg ved har erfaring med at arbejde backstage ved store shows. Alle kender hinanden på kryds og tværs og det er også vigtigt for at der kommer en god stemning i gruppen. Eftersom det primære redskab i stylingen er Sebastian Professionals produkter, er det også vigtigt, at alle i teamet er vant til at arbejde med dem.

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18 Model fra Designers Remix AW18 show på Copenhagen Fashion Week

Modeller fra Designers Remix AW18 show på Copenhagen Fashion WeekCatwalk ready! Nina og Charlotte gik igennem hver enkelt model i løbet af dagen og finjusterede looket, hvis det var nødvendigt.  

Bølger og krøller
Nina og teamet skabte struktur i modellernes hår ved at lave glatte bølger i hele håret og rede dem ud med fingrene og efterfølgende skræddersy looket til hver model med små krøller.

Vi ville skabe en moderne fortolkning af 80'erne og valgte derfor at bruge nogle af de mest populære teknikker og produkter fra årtiet. Blandt andet har vi brugt krøllejern og crepejern, mousse og hårspray. Tørshampoo brugte vi også for at skape et mat og naturligt look.

I løbet af dagen gik Nina og Charlotte igennem hvert enkelt model og finjusterede looket, hvis det var nødvendigt. Selvom det er et stort arbejde på kort tid at arbejde backstage ved modeshows, så er det det hele værd.

- Det har været en udfordring at skabe et ensartet look på piger med mange forskellige længder og hårtyper, men det bedste ved at arbejde med Fashion Week er alligevel, at arbejde under tidspres. Når de siger, at der er 10 minutter til at showet starter og vi stadig har fire modeller, som vi mangler at style, så er det fantastisk at se gruppen af stylister som arbejder sammen og hjælper hinanden med at komme i mål. Det føles så godt, når modellerne kommer gående på catwalken og vi har klaret det!

Sebastian Professional stylede Designers Remix AW18 Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Teamet bag showet for Designers Remix ved CPHFW Teamet bag showet: Fra venstre: Ulrica Lindström, Mille Maria Vindelev, Ásla Breyt Danielsen, Trine Brødholt, Morten Kongsbak, Jacob Kruse Henriksen, Nina Larsen, Kasper Astrup Sørensen, Barbara Kehlet, Nicolai Mangor Nielsen, Trine Dienstrup (Mangler på billedet: Jonas Helland)

Se flere billeder i galleriet herunder:

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Benjamin Martin

Benjamin Martin

”Jeg vil altid være den bedste. Det gælder mit arbejde med hår, og det gælder min dans”. Og det er netop det ”drive”, der har gjort, at Benjamin Martin er nået dertil, hvor han er i dag.
Mark Anderson

Mark Anderson

Du behøver kun kam og saks - ikke andet for at kunne opfylde drømmen om en forvandling til noget smukkere. Mark Anderson er et særdeles kreativt menneske. Han arbejder som stylist hos Wella.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!