LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Professionals lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser
Smukke Manon Les Suites dannede rammerne om Wella Professionals lancering af nye System Professional EnergyCode Complex.

Det kolde og triste vintervejr var skiftet ud med tropisk Balesisk stemning, da Wella Professionals inviterede til et eksklusivt event i smukke omgivelser på Manon Les Suites ved søerne i indre København. Dagen var dedikeret til lanceringen af den nye System Professional-serie, der netop lander hos udvalgte saloner denne måned.

Eventet var delt op i to, og først på dagen deltog 20 bloggere og journalister i lanceringseventet inden omkring 40 udvalgte frisører ankom til Manon Les Suites for at blive klogere på hemmeligheden bag System Professional.

Se også: Going out with contouring med Wella Professional

De fremmødte frisører slængede sig i solsenge mens de lærte alt om hemmeligheden bag System Professional.
De fremmødte frisører slængede sig i solsenge mens de lærte alt om hemmeligheden bag System Professional.

En skjult perle
Omgivelserne skulle afspejle en skjult perle, som kendetegner et luksusbrand. Udefra afslører hotellet ikke, hvad det gemmer på, og først når man kommer indenfor, præsenteres man for de fantastiske omgivelser, der findes ved poolområdet. Et område med en atmosfære, der kommer direkte fra Bali, hvorfra al dekoration også kommer. Omgivelser var perfekte til lanceringen af den nye luksuriøse serie og fejringen af et marked Wella aldrig har været på før, og her præsenterede Katrine Müller, System Learning Expert, og Laura Bengtsson, Capability Manager System Professional, serien for alle de fremmødte, mens de slængede sig i solsenge og nød et glas bobler mens de lyttede nøje efter.

Se også: Sebastian Professional X Designers Remix AW18

Katrine Müller bød alle velkommen i de smukke omgivelser.Katrine Müller bød alle velkommen i de smukke omgivelser.

Laura Bengtsson stod klar til at fortælle frisørerne om produkterne i serien.Laura Bengtsson stod klar til at fortælle frisørerne om produkterne i serien.

Katrine og Laura forklarede, hvordan hver enkelt persons hår har sin helt egen energiprofil, der kan sammenlignet med et fingeraftryk. Dette ”håraftryk” har stor indflydelse på håret energi, der afgør hårets spændstighed, sundhed og modtagelighed. ”Ved at kortlægge den enkeltes hårenergiprofil kan vi definere en unik EnergyCode. Og det er ud fra denne kan vi skræddersy de helt rigtige produkter til kunden”, fortalte de. Dette er hele idéen bag nyheden, der samtidig med at maksimere hårets energi også forvandler hårpleje til en sand skønhedsbehandling. 

Frisørerne kunne gå rundt blandt de mange stationer, hvor de blandt andet kunne få kortlagt deres egen hårprofil.Frisørerne kunne gå rundt blandt de mange stationer, hvor de blandt andet kunne få kortlagt deres egen hårprofil.

Personlig EnergyCode
Efter gennemgangen af serien kunne frisører frit bevæge sig rundt blandt alle de stationer, der var stillet op i dagens anledning. Her kunne de blandt andet se nærmere på produkterne, der består af 47 til hjemmepleje og 12 til professionelt salonbrug, og få kortlagt deres egen personlige EnergyCode, som det hele går ud på.

En EnergyCode laves via en app som frisøren bruger. Den giver forskellige spørgsmål frisøren og kunden svarer på i fællesskab. Spørgsmål om hovedbund, hårets struktur og hårets tilstand samt hvad kunden kan lide og ikke lide ved sit hår. På denne måde sammensætter appen de helt rigtige produkter med deres ingredienser, så håret kan komme tilbage til det tætteste på håret “jomfruelige tilstand”. 

På hotellets roof top restaurant fortsatte den sydlandske stemning med lækker tapas anrettet og med en fantastisk udsigt over København. Frisørerne kunne sidst på eftermiddagen forlade eventet med en masse nye viden – ikke mindst om deres eget hår ud fra den EnergyCode, der fulgte med en flot goodiebag.

Tekst: Sascha Tejlmann
Foto: Claus Peuckert

Se flere billeder fra eventet i galleriet her!

Virksomhedens visitkort

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Pia Hansen

Pia Hansen

Pia Hansen meldte sig først til et kursus i økonomi i Danmarks Frisørmester forening – og derefter til flere andre. Hun øgede sin indtjening og forretningen går nu strygende.
Mario Krankl

Mario Krankl

Kongen af avantgarde, Mario Krankl, tog en pause fra forberedelserne inden aftenens store show ved TOP HAIR i Düsseldorf for at tale om trends, rejser og hvad, der skal til for at blive en succes.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.