LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var ikke en tom stol at spotte, da Hair Magazine sammen med en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends. 

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trendsWella Professionals inviterede til show med det dygtige Wella Nordic Creative team.

Wella Professionals havde samlet kræfter fra alle de nordiske lande, da Wellas Nordic Creative team gik på scenen – denne aften anført af norske Anki Moe. Med sig havde hun danske Betty Christoffersen, svenske Christian Andersson og finske Jari Palin. Godt dækket ind på den front, kunne de i fællesskab tage os gennem alle de trends, der netop nu pryder både diverse store modehuses catwalks og ikke mindst gadebilledet.

Nontouring
De helt essentielle nøgleord denne sæson er ”personality” og ”diversity”. Vi er efterhånden godt bekendt med contouring, der handler om at skabe den ideelle ansigtsform ved hjælp af skygger, men denne sæson er der fokus på nontouring – en teknik, der kun anvender lys for at fremhæve kundens egne naturlige og unikke træk, som ikke nødvendigvis er helt perfekte; ”perfectly imperfect”, som teamet også kaldte det. Derfor kan nontouring også ses som et politisk statement, der vil gøre op med, at det forventes af vi alle skal se perfekt og ens ud.

Se også: 'Nontouring Shift' SS18 af Wella Professionals

Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends.Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends, der bryder både catwalks og gadebilledet.

Når man arbejder med nontouring og lys, er der to gennemgående teknikker; i kort hår lægges farven som bånd på tværs, mens de lyse farver i langt hår lægges som sektioner af striber på langs enten i fronten eller nakkepartiet. Fælles for begge teknikker er, at de kan bruges på både til mænd og kvinder – denne sæson skal ikke være kønsspecifikt, og det samme gælder for styling, fortalte teamet. Vi så derfor både mænd og kvinder på scenen, der blev farvet, klippet og stylet – alt sammen nøje forklaret undervejs.

I langt hår lægges lys for i sektioner af striber for at skabe effekter i håret.Nontouring består af to teknikker; I langt hår lægges lys i sektioner af striber for at skabe spil til håret.

I kort hår lægges lys som bånd, her i pandehår for at skabe et blødere udtryk.I kort hår lægges lyse farver som bånd. Her i pandehår for at skabe et blødere udtryk og fremhæve modellens ansigt.

Beauty Coaches
Wella har for nyligt lanceret Color Fresh Create, der er en serie af farver, der åbner op for uendelige farvekreationer. Derfor var det oplagt, at teamet også rundede disse denne aften, og på scenen blev vi præsenteret for fem modeller med stærkt, sprudlende og farverigt hår – en god inspiration til de lysere tider, vi går i møde.

Se også: 'Optical Illusions' aften med Wella Nordic Creative Team

Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.To farverige og sprudlende looks skabt med Wella Professionals nye Color Fresh Create serie.

I løbet af aftenen blev frisørerne, traditionen tro, også præsenteret for en række gode råd om, hvordan de kan optimere kundens besøg i salonen. Konsultation var aftenens hovedtema, der består af seks faser, der alle spiller en afgørende rolle for kunden i stolen. ”90% af alle kunder forventer en konsultation. Det er vores opgave at guide kunderne – vi er ikke kun frisører, vi er beauty coaches”, sagde Jari, og der var bred enighed om, at branchen generelt skal huske på dette. Derfor lovede alle frisører i fællesskab, at de dagen efter skulle foreslå alle kunder i stolen også at blive farvet.

Aftenen sluttede med én stor opvisning med alle modellerne, der havde været i hænderne på det dygtige team hele dagen. Der var masser af inspiration at hente og både billeder blev taget, og opskrifter skrevet ned, inden frisørerne tog hjemad.

Tekst: Sascha Tejlmann
Foto: Claus Peuckert

Se flere billeder i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen hører til eliten indenfor frisørfaget. I mange år betød det masser af arbejde og tilsvarende arbejdspres. Så meget at han en dag gik i sort med en ordentlig nedtur. I dag er Dennis Knudsen tilbage – klogere på livet og på sig selv.
Poul M

Poul M

Poul M igennem 40 år: Jeg driver en topstyret virksomhed – med blød hånd

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!