LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var ikke en tom stol at spotte, da Hair Magazine sammen med en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends. 

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trendsWella Professionals inviterede til show med det dygtige Wella Nordic Creative team.

Wella Professionals havde samlet kræfter fra alle de nordiske lande, da Wellas Nordic Creative team gik på scenen – denne aften anført af norske Anki Moe. Med sig havde hun danske Betty Christoffersen, svenske Christian Andersson og finske Jari Palin. Godt dækket ind på den front, kunne de i fællesskab tage os gennem alle de trends, der netop nu pryder både diverse store modehuses catwalks og ikke mindst gadebilledet.

Nontouring
De helt essentielle nøgleord denne sæson er ”personality” og ”diversity”. Vi er efterhånden godt bekendt med contouring, der handler om at skabe den ideelle ansigtsform ved hjælp af skygger, men denne sæson er der fokus på nontouring – en teknik, der kun anvender lys for at fremhæve kundens egne naturlige og unikke træk, som ikke nødvendigvis er helt perfekte; ”perfectly imperfect”, som teamet også kaldte det. Derfor kan nontouring også ses som et politisk statement, der vil gøre op med, at det forventes af vi alle skal se perfekt og ens ud.

Se også: 'Nontouring Shift' SS18 af Wella Professionals

Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends.Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends, der bryder både catwalks og gadebilledet.

Når man arbejder med nontouring og lys, er der to gennemgående teknikker; i kort hår lægges farven som bånd på tværs, mens de lyse farver i langt hår lægges som sektioner af striber på langs enten i fronten eller nakkepartiet. Fælles for begge teknikker er, at de kan bruges på både til mænd og kvinder – denne sæson skal ikke være kønsspecifikt, og det samme gælder for styling, fortalte teamet. Vi så derfor både mænd og kvinder på scenen, der blev farvet, klippet og stylet – alt sammen nøje forklaret undervejs.

I langt hår lægges lys for i sektioner af striber for at skabe effekter i håret.Nontouring består af to teknikker; I langt hår lægges lys for i sektioner af striber for at skabe spil til håret.

I kort hår lægges lys som bånd, her i pandehår for at skabe et blødere udtryk.I kort hår lægges lyse farver som bånd. Her i pandehår for at skabe et blødere udtryk og fremhæve modellens ansigt.

Beauty Coaches
Wella har for nyligt lanceret Color Fresh Create, der er en serie af farver, der åbner op for uendelige farvekreationer. Derfor var det oplagt, at teamet også rundede disse denne aften, og på scenen blev vi præsenteret for fem modeller med stærkt, sprudlende og farverigt hår – en god inspiration til de lysere tider, vi går i møde.

Se også: 'Optical Illusions' aften med Wella Nordic Creative Team

Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.To farverige og sprudlende looks skabt med Wella Professionals nye Color Fresh Create serie.

I løbet af aftenen blev frisørerne, traditionen tro, også præsenteret for en række gode råd om, hvordan de kan optimere kundens besøg i salonen. Konsultation var aftenens hovedtema, der består af seks faser, der alle spiller en afgørende rolle for kunden i stolen. ”90% af alle kunder forventer en konsultation. Det er vores opgave at guide kunderne – vi er ikke kun frisører, vi er beauty coaches”, sagde Jari, og der var bred enighed om, at branchen generelt skal huske på dette. Derfor lovede alle frisører i fællesskab, at de dagen efter skulle foreslå alle kunder i stolen også at blive farvet.

Aftenen sluttede med én stor opvisning med alle modellerne, der havde været i hænderne på det dygtige team hele dagen. Der var masser af inspiration at hente og både billeder blev taget, og opskrifter skrevet ned, inden frisørerne tog hjemad.

Tekst: Sascha Tejlmann
Foto: Claus Peuckert

Se flere billeder i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

Stylingjernet har fået digital touch-panel og dobbelt titanium- og teflon-coatede plader, der indeholder olier samt turmalin, og kan rotere 360 grader.
L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

For første gang har L'Oréal Professionnel indgået et samarbejde med nogle af de førende makeupartister og skabt de ultra trendy #shimmerhair looks.
Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ethos Hairdressing

Ethos Hairdressing

Hair Magazine var med på HJ Live London, hvor vi fik en snak med to af Storbritanniens mest indflydelsesrige frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.
Dan Bro

Dan Bro

Dan Bro åbner det, han selv kalder ”en avanceret køkkensalon”, hvor han kan give kunderne den en-til-en opmærksomhed de skal have. Læs hele portrættet her:

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.