LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var ikke en tom stol at spotte, da Hair Magazine sammen med en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends. 

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trendsWella Professionals inviterede til show med det dygtige Wella Nordic Creative team.

Wella Professionals havde samlet kræfter fra alle de nordiske lande, da Wellas Nordic Creative team gik på scenen – denne aften anført af norske Anki Moe. Med sig havde hun danske Betty Christoffersen, svenske Christian Andersson og finske Jari Palin. Godt dækket ind på den front, kunne de i fællesskab tage os gennem alle de trends, der netop nu pryder både diverse store modehuses catwalks og ikke mindst gadebilledet.

Nontouring
De helt essentielle nøgleord denne sæson er ”personality” og ”diversity”. Vi er efterhånden godt bekendt med contouring, der handler om at skabe den ideelle ansigtsform ved hjælp af skygger, men denne sæson er der fokus på nontouring – en teknik, der kun anvender lys for at fremhæve kundens egne naturlige og unikke træk, som ikke nødvendigvis er helt perfekte; ”perfectly imperfect”, som teamet også kaldte det. Derfor kan nontouring også ses som et politisk statement, der vil gøre op med, at det forventes af vi alle skal se perfekt og ens ud.

Se også: 'Nontouring Shift' SS18 af Wella Professionals

Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends.Norske Anki Moe anførte teamet denne aften og tog os gennem diverse trends, der bryder både catwalks og gadebilledet.

Når man arbejder med nontouring og lys, er der to gennemgående teknikker; i kort hår lægges farven som bånd på tværs, mens de lyse farver i langt hår lægges som sektioner af striber på langs enten i fronten eller nakkepartiet. Fælles for begge teknikker er, at de kan bruges på både til mænd og kvinder – denne sæson skal ikke være kønsspecifikt, og det samme gælder for styling, fortalte teamet. Vi så derfor både mænd og kvinder på scenen, der blev farvet, klippet og stylet – alt sammen nøje forklaret undervejs.

I langt hår lægges lys for i sektioner af striber for at skabe effekter i håret.Nontouring består af to teknikker; I langt hår lægges lys i sektioner af striber for at skabe spil til håret.

I kort hår lægges lys som bånd, her i pandehår for at skabe et blødere udtryk.I kort hår lægges lyse farver som bånd. Her i pandehår for at skabe et blødere udtryk og fremhæve modellens ansigt.

Beauty Coaches
Wella har for nyligt lanceret Color Fresh Create, der er en serie af farver, der åbner op for uendelige farvekreationer. Derfor var det oplagt, at teamet også rundede disse denne aften, og på scenen blev vi præsenteret for fem modeller med stærkt, sprudlende og farverigt hår – en god inspiration til de lysere tider, vi går i møde.

Se også: 'Optical Illusions' aften med Wella Nordic Creative Team

Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.Look skabt med nye Wella Color Fresh Create.To farverige og sprudlende looks skabt med Wella Professionals nye Color Fresh Create serie.

I løbet af aftenen blev frisørerne, traditionen tro, også præsenteret for en række gode råd om, hvordan de kan optimere kundens besøg i salonen. Konsultation var aftenens hovedtema, der består af seks faser, der alle spiller en afgørende rolle for kunden i stolen. ”90% af alle kunder forventer en konsultation. Det er vores opgave at guide kunderne – vi er ikke kun frisører, vi er beauty coaches”, sagde Jari, og der var bred enighed om, at branchen generelt skal huske på dette. Derfor lovede alle frisører i fællesskab, at de dagen efter skulle foreslå alle kunder i stolen også at blive farvet.

Aftenen sluttede med én stor opvisning med alle modellerne, der havde været i hænderne på det dygtige team hele dagen. Der var masser af inspiration at hente og både billeder blev taget, og opskrifter skrevet ned, inden frisørerne tog hjemad.

Tekst: Sascha Tejlmann
Foto: Claus Peuckert

Se flere billeder i galleriet her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult er en hårfarveserie med en omfattende farvepalette med 29 farver, der kan tilpasses i intensitet og holdbarhed.
Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me hårspray gør det nu muligt at tilpasse sprayen præcis, som man ønsker det. Læs mere om produktet her.
COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

Trinity er ude med en nye produktserie, der giver liv og spændstighed til farvet hår. Læs mere om serien her.
Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhed fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ Organic Hair Spa er en sand revolution. Den er designet til at gøre hårbehandlinger mere effektive på kortere tid – helt uden brug at elektricitet. Læs mere her.
Tre nyheder fra Eksperience

Tre nyheder fra Eksperience

Revlon Professional udvider sit Eksperience-sortiment med tre produkter; Blonde - Grey Hair Cleanser, Color Intensifying Hair Conditioner og Hydrating Hair Conditioner.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.
Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends.
Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaften i Købehavn med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.
En hel weekend med HeadBrands

En hel weekend med HeadBrands

Mere end 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for at tage del i den allerførste HeadBrands Xperience – og hvilken oplevelse det var!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr

Kenny Aleksandr er blevet udråbt til at være den nye Søren Hedegaard eller Dennis Knudsen, men han vil bare gerne være sig selv!
Knud Heickendorff

Knud Heickendorff

Intet er som det plejer at være hos Knud Intercoiffure i Nykøbing Falster, og det er netop sådan, Knud Heickendorff ønsker, det skal være.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.