LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets show løb af stablen.Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets Wella TrendVision show løb af stablen.

For 15. år i træk blev den verdensomspændende konkurrence Wella TrendVision Awards afholdt. 82 konkurrerende fra 44 lande rundt omkring i verden var taget til London for at dyste om de eftertragtede titler, bronze, sølv, guld og platin, i de to kategorier; Creative Vision og Color Vision. Op mod 2.000 besøgende var til stede, da årets show løb af stablen. Som en ekstra bonus udspillede konkurrence sig på en af Europas største frisørmesse, nemlig Salon International.

Ásla Danielsen (t.v.) fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt (t.v.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.Ásla Danielsen (t.v.) fra Salon Stjerneskud konkurrerede for Danmark i kategorien Creative Vision. Trine Brødholt (t.h.) fra Kipo konkurrerede i kategorien Color Vision. Det blev ikke til en sejr i år, men modellen vandt hele publikums hjerte.

Danmark blev repræsenteret af de nationale guldvinderne Ásla Danielsen (Creative Vision) fra Salon Stjerneskud og Trine Brødholt (Color Vision) fra Salon KIPO. Alle 82 konkurrerende gjorde sit ypperste, da deres vinderfrisurer skulle genskabes på tre timer. Derefter fik juryen mulighed for at kigge på bidragene, og showet kunne begynde.

Sassoon Academy, under ledelse af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus.

Sassoon Academy, under ledelse af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus. 

Trends og kreativitet i massevis
Åbningsshowet, British By Design, var en hyldest til engelsk hårmode skabt af nogle af branchens førende kreative teams. Der var tydelige referencer til både 70’erne og 80’ernes punk og rock inspireret af blandt andre Marc Antoni, Sanrizz og hob academy. Publikumsfavoritten Sassoon Academy, under ledelsen af Mark Hayes, inspirerede med et show, hvor individualitet var i fokus. Grafiske klipninger og krøllet hår i grænseløse farver prydede catwalken.

Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterede den kommende trend; Nontouring Shift.

Wella Professionals nye Global Color Ambassador, Andreas Kurkowitz fra Berlin, præsenterde den kommende trend: Nontouring Shift. I kollektionen er udtrykket kønsneutralt, og farveteknikken er ikke lige så skarp som tidligere for at gøre klipningens skarpe kanter blødere. Farvepaletten er grøn, orange og pastelrosa men er lidt udvisket.

Se også: Årets nationale vindere af Wella TrendVision er fundet!

Æresfulde titler
Efter ”International TrendVision Awards’ Parade of Nations”, hvor alle konkurrerende, mentorer og modeller fik vist sig frem for verden, var det tid til det afgørende øjeblik – nemlig at kåre vinderne. Aftenens vært, Patrick Cameron, kaldte Andreas Kurkowitz og Global Creative Director, Eugene Souleiman, op på scenen for at uddele de æresfylde statuetter i de respektive kategorier.

I kategorien Color Vision var det Mana Dave (t.v.), fra Blaze i New Zealand, der tog sejr hjem. Kylie Hayes (t.h.), fra Moha Hairdressing i New Zealand, vandt platin i kategorien Creative Vision.I kategorien Color Vision var det Mana Dave (t.v.), fra Blaze i New Zealand, der tog sejr hjem. Kylie Hayes (t.h.), fra Moha Hairdressing i New Zealand, vandt platin i kategorien Creative Vision.

Color Vision
PLATINUM: Mana Dave, Blaze, New Zealand
GOLD: José Quiñones, Peter Cardon Salon, Puerto Rico
SILVER: Alexander De Lara, Jing Monis Salon, Filippinerne 
BRONZE: Vic Chung, Una Hair Salon, Taiwan
PEOPLE’S CHOICE: Taner Yildiz, Yildirim Ozdemir, Tyrkiet

Creative Vision
PLATINUM: Kylie Hayes, Moha Hairdressing, New Zealand
GOLD: Gisleine Bernhardt, Casa Peluqueria, Brasilien
SILVER: Marina Krushelnitskaia, Osipov Image Studio, Rusland
BRONZE: Chu Lin, Una Hair Salon, Taiwan
PEOPLE’S CHOICE: Kai Jung, Juno Hair, Sydkorea

Efterfesten blev holdt på legendariske Troxy.Efterfesten blev holdt på legendariske Troxy.

Wella Lifetime Achievement Award
Hvert år uddeler Wella Professionals en Lifetime Achievement Award til en betydningsfuld person. I år gik udmærkelsen til det globale farveikon Annie Humphreys på grund af hendes 50 år lange karriere, som hun har revolutioneret med farveinnovationer og unikt design.

Hair Magazine ønsker stort tillykke til alle vindere! I år blev det ikke afsløret, hvor i verden næste TrendVision kommer til at foregår, da de arbejder på et nyt koncept. Vi venter i spænding!

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)
Foto: Camilla Svensson & Wella Professionals

Se flere billeder fra showet i galleriet:

Virksomhedens visitkort

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jesper Dyrby

Jesper Dyrby

Jesper Dyrbys salon CyberCut ligger i et af Odenses industrikvarterer på 1. sal i en tidligere fabriksbygning, og stilen er lige så rå, som Jesper selv.
Signe Eflund

Signe Eflund

Signe Eflund, der er medstifter af Wooma Studio, har ingen stopklods, og så har hun udviklet sin egen filosofi: Man skal være den person, man er!

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.