LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Schwarzkopf Professional præsenterer Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Schwarzkopf Professional er et innovativt tænkende hårplejefirma, der fortsætter med at forbinde, hvad der sker på verdens modescener med det virkelige liv gennem en fængslende kollektion med inspirerende looks - denne sæson kommer inspirationen fra fortiden, som engang var i fokus på catwalk-scener verden over.

Ikoniske looks var den største inspirationskilde sammen med den massive #ThrowBackThursday trend på de social medier, som ikke viser tegn på at stoppe. Inspireret af #throwback fashion movement, lancerer Schwarzkopf Professional dette efterår/vinter sin mest ikoniske kollektion nogensinde.

Velkommen til The IKONIK COLLECTION fra Essential Looks. Siden 1997 har der været over 40 Essential Looks kollektioner over hele verden. Dette efterårs- og vinterkollektion genopliver og hylder de mest ikoniske klipninger, farver og stile fra tidligere kollektioner og viser, at de stadig er lige så aktuelle i dag, som de altid har været. International Creative Director for Schwarzkopf Professional Simon Ellis beskriver kollektionen således:

- Ikoner dør aldrig. De påvirker, de inspirerer, de er relevante, de er evige i fortiden, i dag og i fremtiden; Så lad os fejre 20 års Essential Looks. Vær parat - det er throwback season - men vi har det bedste foran os!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET

STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005. En trend inspireret af ikonerne på biografernes lærred og Hollywoods gyldne æra, med klassiske billeder af Monroe, Clara Bow og Grace Kelly, som viser deres sensuelle udstråling. Det er netop den tidsløse glamour, som gav anledning til STARLET LOOK.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE

OUT OF SHAPE
111 års kollektion 2/2009 Inspireret af New Wave musikscenen, med sit udspring i Punken og Electropop, fanger denne trend perfekt disse to kulturer.

NEO COUTURE
Catwalk Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspireret af det androgyne, det kraftfulde og intensive. Modetrenden domineres af en sort farvepalet med skarpe skræddersyede snit og en cool følelse.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH

ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspireret af samme dynamiske energi som gav os Punk og Grunge skapte Schwarzkopf Professional THE ELECTRIC YOUTH. I vores hyperkinetiske, interaktive blogosfære er den eneste måde at bruge en regelbog på at rive den i stykker. Denne kollektion afspejler "the tribal culture" perfekt og viser samtidig, at alt fungerer når det kommer til mode.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM

ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trendens skift til det mere fashionable - rock on! Drevet af "the wild side" blander dette look en rockchic glamour med provokerende og dristige outfits.

HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiastisk og med lysblomstret tryk fra 1970'erne, udviklede Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Det åbne feminine look viser en stærk hippy-dippy vibe med lette, luftige og afslappede kjoler og tuftede kaftaner.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT

URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens hurtige livsstil og kontinuerlige momentum baner vejen for URBAN SPORTS-trenden. Sportstøj har aldrig set bedre ud med coole træningssko, træningstøj og super lette materialer.

OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden er en moderne fortolkning af "old school" glamour, med 50'ernes silluetter, renæssanceinspireret nuancer og smukke krøller. Det er feminint, varmt og meget sofistikeret.

.

Se også: Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Icon Collection, Trend 1: OPULENT

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nu hos HeadBrands

Luxima er en ammoniakfri nuancetoning, som giver et blødt resultat med glans. Toner der intensiverer eller neutraliserer nuancerne som allerede findes i håret.
System Professional introducerer System Man

System Professional introducerer System Man

System Man er den nye produktlinje inden for System Professional og er svaret til alle kræsne mænd med sofistikeret smag. Indeholder både hårpleje og styling.
ghd julegaveæsker

ghd julegaveæsker

Et lækkert udvalg af gaveæsker i guld med stylingværktøjer fra ghd med professionel ydelse til ethvert behov er perfekte julegaver.
IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

IGORA - Nyhed fra Schwarzkopf

Schwarzkopf professional lancerer den nye farveserie LUCID NOCTURNES. Læs mere om den her!
TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS i sort udgave fra JAGUAR

TIMELESS kombinerer klassisk æstetik og moderne ergonomisk design, med højkvalitets dyb, sort metallisk yderside. Læs om nyheden her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA til Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, løb af stablen i den canadiske by Toronto. De 3.000 frisører til stede kunne opleve et event i verdensklasse.
Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ethos Hairdressing

Ethos Hairdressing

Hair Magazine var med på HJ Live London, hvor vi fik en snak med to af Storbritanniens mest indflydelsesrige frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.
Jesper Dyrby

Jesper Dyrby

Jesper Dyrbys salon CyberCut ligger i et af Odenses industrikvarterer på 1. sal i en tidligere fabriksbygning, og stilen er lige så rå, som Jesper selv.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.