LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Schwarzkopf Professional præsenterer Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Schwarzkopf Professional er et innovativt tænkende hårplejefirma, der fortsætter med at forbinde, hvad der sker på verdens modescener med det virkelige liv gennem en fængslende kollektion med inspirerende looks - denne sæson kommer inspirationen fra fortiden, som engang var i fokus på catwalk-scener verden over.

Ikoniske looks var den største inspirationskilde sammen med den massive #ThrowBackThursday trend på de social medier, som ikke viser tegn på at stoppe. Inspireret af #throwback fashion movement, lancerer Schwarzkopf Professional dette efterår/vinter sin mest ikoniske kollektion nogensinde.

Velkommen til The IKONIK COLLECTION fra Essential Looks. Siden 1997 har der været over 40 Essential Looks kollektioner over hele verden. Dette efterårs- og vinterkollektion genopliver og hylder de mest ikoniske klipninger, farver og stile fra tidligere kollektioner og viser, at de stadig er lige så aktuelle i dag, som de altid har været. International Creative Director for Schwarzkopf Professional Simon Ellis beskriver kollektionen således:

- Ikoner dør aldrig. De påvirker, de inspirerer, de er relevante, de er evige i fortiden, i dag og i fremtiden; Så lad os fejre 20 års Essential Looks. Vær parat - det er throwback season - men vi har det bedste foran os!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET

STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005. En trend inspireret af ikonerne på biografernes lærred og Hollywoods gyldne æra, med klassiske billeder af Monroe, Clara Bow og Grace Kelly, som viser deres sensuelle udstråling. Det er netop den tidsløse glamour, som gav anledning til STARLET LOOK.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE

OUT OF SHAPE
111 års kollektion 2/2009 Inspireret af New Wave musikscenen, med sit udspring i Punken og Electropop, fanger denne trend perfekt disse to kulturer.

NEO COUTURE
Catwalk Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspireret af det androgyne, det kraftfulde og intensive. Modetrenden domineres af en sort farvepalet med skarpe skræddersyede snit og en cool følelse.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH

ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspireret af samme dynamiske energi som gav os Punk og Grunge skapte Schwarzkopf Professional THE ELECTRIC YOUTH. I vores hyperkinetiske, interaktive blogosfære er den eneste måde at bruge en regelbog på at rive den i stykker. Denne kollektion afspejler "the tribal culture" perfekt og viser samtidig, at alt fungerer når det kommer til mode.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM

ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trendens skift til det mere fashionable - rock on! Drevet af "the wild side" blander dette look en rockchic glamour med provokerende og dristige outfits.

HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiastisk og med lysblomstret tryk fra 1970'erne, udviklede Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Det åbne feminine look viser en stærk hippy-dippy vibe med lette, luftige og afslappede kjoler og tuftede kaftaner.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT

URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens hurtige livsstil og kontinuerlige momentum baner vejen for URBAN SPORTS-trenden. Sportstøj har aldrig set bedre ud med coole træningssko, træningstøj og super lette materialer.

OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden er en moderne fortolkning af "old school" glamour, med 50'ernes silluetter, renæssanceinspireret nuancer og smukke krøller. Det er feminint, varmt og meget sofistikeret.

.

Se også: Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Icon Collection, Trend 1: OPULENT

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Anne Sophie Villumsen

Anne Sophie Villumsen

Anne-Sophie Villumsen udviklede allergi overfor de kemiske hårprodukter mens hun var elev. Igennem hele sin karriere har hun søgt nye veje og mere miljøvenlige produkter.
Helle Bøgvad

Helle Bøgvad

Hair Magazine har talt med frisør Helle Bøgvad om hendes salon og undervisning, og nærværet, som Helle havde brug for at genfinde.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!