LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Schwarzkopf Professional præsenterer Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Schwarzkopf Professional er et innovativt tænkende hårplejefirma, der fortsætter med at forbinde, hvad der sker på verdens modescener med det virkelige liv gennem en fængslende kollektion med inspirerende looks - denne sæson kommer inspirationen fra fortiden, som engang var i fokus på catwalk-scener verden over.

Ikoniske looks var den største inspirationskilde sammen med den massive #ThrowBackThursday trend på de social medier, som ikke viser tegn på at stoppe. Inspireret af #throwback fashion movement, lancerer Schwarzkopf Professional dette efterår/vinter sin mest ikoniske kollektion nogensinde.

Velkommen til The IKONIK COLLECTION fra Essential Looks. Siden 1997 har der været over 40 Essential Looks kollektioner over hele verden. Dette efterårs- og vinterkollektion genopliver og hylder de mest ikoniske klipninger, farver og stile fra tidligere kollektioner og viser, at de stadig er lige så aktuelle i dag, som de altid har været. International Creative Director for Schwarzkopf Professional Simon Ellis beskriver kollektionen således:

- Ikoner dør aldrig. De påvirker, de inspirerer, de er relevante, de er evige i fortiden, i dag og i fremtiden; Så lad os fejre 20 års Essential Looks. Vær parat - det er throwback season - men vi har det bedste foran os!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET

STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005. En trend inspireret af ikonerne på biografernes lærred og Hollywoods gyldne æra, med klassiske billeder af Monroe, Clara Bow og Grace Kelly, som viser deres sensuelle udstråling. Det er netop den tidsløse glamour, som gav anledning til STARLET LOOK.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE

OUT OF SHAPE
111 års kollektion 2/2009 Inspireret af New Wave musikscenen, med sit udspring i Punken og Electropop, fanger denne trend perfekt disse to kulturer.

NEO COUTURE
Catwalk Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspireret af det androgyne, det kraftfulde og intensive. Modetrenden domineres af en sort farvepalet med skarpe skræddersyede snit og en cool følelse.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH

ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspireret af samme dynamiske energi som gav os Punk og Grunge skapte Schwarzkopf Professional THE ELECTRIC YOUTH. I vores hyperkinetiske, interaktive blogosfære er den eneste måde at bruge en regelbog på at rive den i stykker. Denne kollektion afspejler "the tribal culture" perfekt og viser samtidig, at alt fungerer når det kommer til mode.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM

ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trendens skift til det mere fashionable - rock on! Drevet af "the wild side" blander dette look en rockchic glamour med provokerende og dristige outfits.

HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiastisk og med lysblomstret tryk fra 1970'erne, udviklede Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Det åbne feminine look viser en stærk hippy-dippy vibe med lette, luftige og afslappede kjoler og tuftede kaftaner.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT

URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens hurtige livsstil og kontinuerlige momentum baner vejen for URBAN SPORTS-trenden. Sportstøj har aldrig set bedre ud med coole træningssko, træningstøj og super lette materialer.

OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden er en moderne fortolkning af "old school" glamour, med 50'ernes silluetter, renæssanceinspireret nuancer og smukke krøller. Det er feminint, varmt og meget sofistikeret.

.

Se også: Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Icon Collection, Trend 1: OPULENT

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.
Ny Curl Creme fra HH Simonsen

Ny Curl Creme fra HH Simonsen

Få definerede krøller og ekstra hold med curl creme, som giver fylde uden at tynge krøllerne. Produktet beskytter og genopretter samtidig hårets struktur.
Frisørshopping præsenterer Heavy Hold Pomade fra Dapper Dan

Frisørshopping præsenterer Heavy Hold Pomade fra Dapper Dan

Dapper Dan har lanceret en oliebaseret alsidig pomade med supergodt hold, som er nem at vaske ud af håret og desuden er på positivlisten. Fås hos frisørshopping.dk.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Gitte Kofoed

Gitte Kofoed

Gitte Kofoed med tre saloner på Fyn er nyt medlem af Intercoiffure. Kun det bedste er godt nok til hendes kunder. Nu har hun samlet sine produkter under Redken-mærket og indført nyt farvesystem.
Dan Bro

Dan Bro

Dan Bro åbner det, han selv kalder ”en avanceret køkkensalon”, hvor han kan give kunderne den en-til-en opmærksomhed de skal have. Læs hele portrættet her:

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.