LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Schwarzkopf Professional præsenterer Essential Looks AW17 – THE IKONIC COLLECTION

Schwarzkopf Professional er et innovativt tænkende hårplejefirma, der fortsætter med at forbinde, hvad der sker på verdens modescener med det virkelige liv gennem en fængslende kollektion med inspirerende looks - denne sæson kommer inspirationen fra fortiden, som engang var i fokus på catwalk-scener verden over.

Ikoniske looks var den største inspirationskilde sammen med den massive #ThrowBackThursday trend på de social medier, som ikke viser tegn på at stoppe. Inspireret af #throwback fashion movement, lancerer Schwarzkopf Professional dette efterår/vinter sin mest ikoniske kollektion nogensinde.

Velkommen til The IKONIK COLLECTION fra Essential Looks. Siden 1997 har der været over 40 Essential Looks kollektioner over hele verden. Dette efterårs- og vinterkollektion genopliver og hylder de mest ikoniske klipninger, farver og stile fra tidligere kollektioner og viser, at de stadig er lige så aktuelle i dag, som de altid har været. International Creative Director for Schwarzkopf Professional Simon Ellis beskriver kollektionen således:

- Ikoner dør aldrig. De påvirker, de inspirerer, de er relevante, de er evige i fortiden, i dag og i fremtiden; Så lad os fejre 20 års Essential Looks. Vær parat - det er throwback season - men vi har det bedste foran os!

Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - STARLET

STARLET
Glamourous Reality Collection 2/2005. En trend inspireret af ikonerne på biografernes lærred og Hollywoods gyldne æra, med klassiske billeder af Monroe, Clara Bow og Grace Kelly, som viser deres sensuelle udstråling. Det er netop den tidsløse glamour, som gav anledning til STARLET LOOK.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OUT OF SHAPE Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - NEO COUTURE

OUT OF SHAPE
111 års kollektion 2/2009 Inspireret af New Wave musikscenen, med sit udspring i Punken og Electropop, fanger denne trend perfekt disse to kulturer.

NEO COUTURE
Catwalk Salon Collection 2/2012 “Walk on the dark side” med en trend inspireret af det androgyne, det kraftfulde og intensive. Modetrenden domineres af en sort farvepalet med skarpe skræddersyede snit og en cool følelse.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ELECTRIC YOUTH

ELECTRIC YOUTH
Colour Buzz Collection 1/2013 Inspireret af samme dynamiske energi som gav os Punk og Grunge skapte Schwarzkopf Professional THE ELECTRIC YOUTH. I vores hyperkinetiske, interaktive blogosfære er den eneste måde at bruge en regelbog på at rive den i stykker. Denne kollektion afspejler "the tribal culture" perfekt og viser samtidig, at alt fungerer når det kommer til mode.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - ROK CHIK Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - HIPPI GLAM

ROK CHIK
Modern Style Collection 1/2015 ROK CHIK-trendens skift til det mere fashionable - rock on! Drevet af "the wild side" blander dette look en rockchic glamour med provokerende og dristige outfits.

HIPPI GLAM
Modern Style Collection 1/2015 Entusiastisk og med lysblomstret tryk fra 1970'erne, udviklede Schwarzkopf Professional HIPPI GLAMtrenden. Det åbne feminine look viser en stærk hippy-dippy vibe med lette, luftige og afslappede kjoler og tuftede kaftaner.

.
Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - URBAN SPORTS Essential Looks AW17 - The Ikonic Collection - OPULENT

URBAN SPORTS
Made to Create Collection 1/2016 Dagens hurtige livsstil og kontinuerlige momentum baner vejen for URBAN SPORTS-trenden. Sportstøj har aldrig set bedre ud med coole træningssko, træningstøj og super lette materialer.

OPULENT 
Modern Ikon Collection 1/2017 OPULENT-trenden er en moderne fortolkning af "old school" glamour, med 50'ernes silluetter, renæssanceinspireret nuancer og smukke krøller. Det er feminint, varmt og meget sofistikeret.

.

Se også: Schwarzkopf Professionals Essential Looks SS17 - Modern Icon Collection, Trend 1: OPULENT

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder fra Everneed

Perlespænder og gerne masser af dem er i allerhøjeste trend netop nu. Everneed har nu tilføjet syv smukke perleaccessories til sit sortiment. Perfekt som mersalg.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nuancer hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmenteret, farvebevarende og styrkende balsam, som genopbygger og reparerer bindingerne i håret. Findes hos HeadBrands.
Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Nyt krøllejern fra Cera Wandbar

Cera Wandbar er et nyt krøllejern, der takket være dets ergonomiske vinkel giver mange stylingmuligheder uden at belaste dit håndled, skulder eller albue.
SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

SEB MAN - groomingserie til mænd fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lancerer nu SEB MAN - en serie bestående af pleje- og stylingprodukter til hår og skæg til mænd, der ikke vil sættes i bås!
Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

Sheet Mask til håret med All Soft Mega fra Redken

All Soft Mega Sheet Mask er en intensiv hårmaske til tørt og skadet hår og det nyeste skud på stammen i All Soft Mega-serien. Se mere her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Signe Eflund

Signe Eflund

Signe Eflund, der er medstifter af Wooma Studio, har ingen stopklods, og så har hun udviklet sin egen filosofi: Man skal være den person, man er!
Lene Øxenholt

Lene Øxenholt

Lene Øxenholt har som tekniker hos Schwarzkopf brug for stadig inspiration, opdatering og undervisning, før hun kan drage ud i landet og formidle den sidste ny viden og hårtrend videre til frisørerne.

Nyeste videoer se flere videoer

2-i-1 festhår med Regis Salons

2-i-1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons har sammen med Creative Director Kieron Fowles skabt to glamourøse festfrisurer, som din kunde enkelt kan genskabe selv. Se videoen her!
Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

Lær at skygge rødderne med Jenny Strebe og Schwarzkopf

I denne video viser Schwarzkopf Professionals sammen med Jenny Strebe hvordan du skygger rødderne i en reversed balayage; et nyt og spændende look.
Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Frivillige og Goldwell klippede hjemløse på Rådhuspladsen

Igen i år stillede en række frivillige frisører op på Rådhuspladsen den 11. december for at tilbyde gratis klip og styling til hjemløse i juletiden.
Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.