LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

 

Frisørkurser - ICON HairSpa - Farveaften

FARVEAFTEN
Hiv en aften ud af kalenderen og kom til en fantastisk farveaften hos ICON HairSpa. Bliv inspireret af efteråret nye farvetrends. Der vil ligeledes blive vist diverse styling tips, så du er helt klar til efterårets udfordringer.
Vores lækre farveserier, som bl.a. er de reneste permanente hårfarver på markedet, Pur Hair, pure.color og SENS.US Velvet Soft Cream bliver vist og gennemgået.
Medbring evt. din egen model og prøv selv hvor fantastisk disse farveserier er at arbejde med. Det er også muligt at deltage uden model.

Pris 199,-. I prisen er inkluderet let forplejning og drikkevarer. Tidspunkt: Kl. 19.00-21.00

Kontakt venligst ICON HairSpa for yderligere oplysninger og tilmelding på tlf.: 57660300

Tilmelding til kontoret senest 7 dage før kursus start.
Tilmelding er bindende. Vi booker efter ’først til mølle’ princippet.

Tekniske undervisere:
Jesper Dyrby
Jesper Dyrby er 32 år og har været selvstændig frisør i mere end 12 år. Jesper har stor international erfaring i undervisning og har været med til at udvikle Think-programmet, som er en stor succes i blandt andet Australien.
Jesper arbejder med udgangspunkt i at holde fokus på de enkelte trin i arbejdsprocessen, for at opnå det bedste resultat. Det handler om at forstå, hvordan de forskellige teknikker kan anvendes.

Morten Melhede
Cheftekniker hos ICON HairSpa og indehaver af Salon Melhede & Thage i Charlottenlund. Morten er 35 år og har været selvstændig frisør i 11 år. De sidste 7 år har han også arbejdet som tekniker, og underviser i både farveteknik og produktoplæring.
Morten har endvidere gennemgået adskillige kurser i både ind- og udland med speciale i farve.

Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen er 28 år og udlært frisør i 2003. Han ejer Salon Mr&Mrs i Thisted sammen med sin hustru Katja Bertelsen. Salonen kører nu på 4. år og har 7 ansatte. Kristian er en ung, energisk fyr med, et under tiden anderledes syn på frisørfaget.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her.