LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

 

Frisørkurser - ICON HairSpa - Gold Release Party

GOLD RELEASE PARTY
Gold præsenterer nye innovative produkter. Arrangementet afholdes på NASA, hvor  der er åbent for indgang fra kl. 20.30 til. 21.30 - Kom i god tid.

Location: Diskotek NASA, Gothersgade 8F (Boltens Gård), 1123 København K.         
Dresscode: Black & Gold        

Der bliver masser af underholdning, live -act, hår shows , DJ's og meget mere. Fri bar i to timer. Kom og deltag i denne fantastiske aften, sammen med mange kendisser og gode kollegaer i branchen.

Pris kun kr. 295,-. Hvis man ønsker overnatning er prisen kr. 1.295,-

Kontakt venligst ICON HairSpa for yderligere oplysninger og tilmelding på tlf.: 57660300

Tilmelding til kontoret senest 7 dage før kursus start.
Tilmelding er bindende. Vi booker efter ’først til mølle’ princippet.

Tekniske undervisere:
Jesper Dyrby
Jesper Dyrby er 32 år og har været selvstændig frisør i mere end 12 år. Jesper har stor international erfaring i undervisning og har været med til at udvikle Think-programmet, som er en stor succes i blandt andet Australien.
Jesper arbejder med udgangspunkt i at holde fokus på de enkelte trin i arbejdsprocessen, for at opnå det bedste resultat. Det handler om at forstå, hvordan de forskellige teknikker kan anvendes.

Morten Melhede
Cheftekniker hos ICON HairSpa og indehaver af Salon Melhede & Thage i Charlottenlund. Morten er 35 år og har været selvstændig frisør i 11 år. De sidste 7 år har han også arbejdet som tekniker, og underviser i både farveteknik og produktoplæring.
Morten har endvidere gennemgået adskillige kurser i både ind- og udland med speciale i farve.

Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen er 28 år og udlært frisør i 2003. Han ejer Salon Mr&Mrs i Thisted sammen med sin hustru Katja Bertelsen. Salonen kører nu på 4. år og har 7 ansatte. Kristian er en ung, energisk fyr med, et under tiden anderledes syn på frisørfaget.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her.