LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

 

Frisørkurser - ICON HairSpa - CUT'N'ROCK Tour 2010

CUT`N`ROCK tour 2010
Ønsker du et frisk pust og inspiration indenfor herrehår. Bliv opgraderet med det sidste nye inden for dit fag og oplev denne forrygende aften hvor vi fyrer den af. 
En aften med masser af mænd og super fedt herrehår. Der vises både klip og styling.
Elvis Presley, Steve Mqueen, Johnny Cash, James Dean, Johnny Depp, er nogle af de stil ikoner som har præget os gennem tiden, vi har omsat disse trends til 2010.
Fuld fokus, højt niveau og fart på, er nøgleordene for denne tour.  

Pris kr. 399,-. I prisen er inkluderet let forplejning og drikkevarer. Tidspunkt: Kl. 19.00 – 21.30

Kontakt venligst ICON HairSpa for yderligere oplysninger og tilmelding på tlf.: 57660300

Tilmelding til kontoret senest 7 dage før kursus start.
Tilmelding er bindende. Vi booker efter ’først til mølle’ princippet.

Tekniske undervisere:
Jesper Dyrby
Jesper Dyrby er 32 år og har været selvstændig frisør i mere end 12 år. Jesper har stor international erfaring i undervisning og har været med til at udvikle Think-programmet, som er en stor succes i blandt andet Australien.
Jesper arbejder med udgangspunkt i at holde fokus på de enkelte trin i arbejdsprocessen, for at opnå det bedste resultat. Det handler om at forstå, hvordan de forskellige teknikker kan anvendes.

Morten Melhede
Cheftekniker hos ICON HairSpa og indehaver af Salon Melhede & Thage i Charlottenlund. Morten er 35 år og har været selvstændig frisør i 11 år. De sidste 7 år har han også arbejdet som tekniker, og underviser i både farveteknik og produktoplæring.
Morten har endvidere gennemgået adskillige kurser i både ind- og udland med speciale i farve.

Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen er 28 år og udlært frisør i 2003. Han ejer Salon Mr&Mrs i Thisted sammen med sin hustru Katja Bertelsen. Salonen kører nu på 4. år og har 7 ansatte. Kristian er en ung, energisk fyr med, et under tiden anderledes syn på frisørfaget.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her.