LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

 

Frisørkurser - ICON HairSpa - Think Klippeteknisk Weekend

THINK KLIPPETEKNISK WEEKEND (think 01)
Kom og oplev en helt fantastisk weekend med fart på. Klippeteknikkerne er udviklet i samarbejde med en af Australiens førende undervisere. Tanken bag navnet Think er, at man vha. de rette teknikker opnår fantastiske resultater på en meget mere enkel og nem måde. Teknikken gør det samtidig meget lettere for kunden, at sætte håret efterfølgende.

På Think kurser opnår man et højt teknisk niveau, således at man kan skabe hvilken som helst frisure man ønsker ud fra enkle principper. Der arbejdes naturligvis med tidens mest aktuelle farveteknikker.

Pris kr. 2.495,- inkl. middag og ½ flaske vin lørdag og frokost søndag. Husk personligt værktøj. Vi hjælper gerne med hotel booking.

Kontakt venligst ICON HairSpa for yderligere oplysninger og tilmelding på tlf.: 57660300 

Tilmelding til kontoret senest 7 dage før kursus start.
Tilmelding er bindende. Vi booker efter ’først til mølle’ princippet.

Tekniske undervisere:
Jesper Dyrby
Jesper Dyrby er 32 år og har været selvstændig frisør i mere end 12 år. Jesper har stor international erfaring i undervisning og har været med til at udvikle Think-programmet, som er en stor succes i blandt andet Australien.
Jesper arbejder med udgangspunkt i at holde fokus på de enkelte trin i arbejdsprocessen, for at opnå det bedste resultat. Det handler om at forstå, hvordan de forskellige teknikker kan anvendes.

Morten Melhede
Cheftekniker hos ICON HairSpa og indehaver af Salon Melhede & Thage i Charlottenlund. Morten er 35 år og har været selvstændig frisør i 11 år. De sidste 7 år har han også arbejdet som tekniker, og underviser i både farveteknik og produktoplæring.
Morten har endvidere gennemgået adskillige kurser i både ind- og udland med speciale i farve.

Kristian Bertelsen
Kristian Bertelsen er 28 år og udlært frisør i 2003. Han ejer Salon Mr&Mrs i Thisted sammen med sin hustru Katja Bertelsen. Salonen kører nu på 4. år og har 7 ansatte. Kristian er en ung, energisk fyr med, et under tiden anderledes syn på frisørfaget.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her.