LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Giv dig selv, dine veninder, mor, søster en Signify Me Unlimited-oplevelse

Signify Me Unlimited er en unik, dansk make-up serie - skabt til at udtrykke dit inderste inde.
Uanset om du er til et naturlige eller ekstravagante look, er make-up entusiast eller forsigtig nybegynder, foretrækker kvalitet frem for kvantitet - findes alt, hvad du behøver i Signify Me
Unlimited fantastiske produkt¬og farveskala!

Danske Gitte Lindgren er kvinden og Art Director bag Signify Me Unlimited. Gitte er en international, anerkendt make-up artist, som benyttes af kendte modeller og filmstjerner til at skabe, fremtrylle deres ”face og look”, som du ser dem i modeblade og på film.

Du får nu en enestående chance for ”in live” at se og opleve Gitte, kvinden bag Signify Me unlimited, som ”helt uden begrænsninger” guider, forklarer, tipser og viser dig alle de make-up tricks, speciel effekts og fif, som benyttes backstage inden et show. Du lærer også, hvordan du nemt og hurtigt,
med få produkter og penselstrøg, kommer til at se frisk og udhvilet ud!

Vi er en nation af modeelskere, og i dag bruger vi vores hår til at afspejle vores eget billede mere
end nogensinde. Hår er ikke alene blevet en central del af modens overordnede udseende, men
med vores hår og frisurer kan vi eksperimentere og skifte look fra dag til dag, præcis ligesom berømthederne og alle stil ikonerne. Men al den styling laver ravage i dit hår. Hårstrået kan ikke tåle varmen fra glattejernet, og bliver let tørt og kan knække. Men med Remingtons glattejern kan du nu lege med dit hår alt det du lyster. Remington har fulgt udviklingen, og har nu designet produkter der beskytter og glatter eller krøller dit hår på en gang.

Remingtons produkter vil blive demonstreret denne aften, så glæd dig til at opleve alle de forskellige styling tricks, og lær meget mere om beskyttelse og pleje af dit dyrebare hår.

Kort og godt – lad Signify Me Unlimited og Gitte inspirere dig! Og give dig et top professionelt, fortryllende og inspirerende ”Unlimited” make-up show!

Signify Me Unlimited byder på et let traktement i Cirkel-ordenens smukke lokaler på Frederiksberg. Efter showet får du mulighed for at tale personligt med Gitte samt købe produkter.
Signify me unlimited by gitte er baseret naturlige ingredienser og mineralske farvestoffer. Der er
ikke tilsat mineralske olier eller fyldstoffer som talkum eller kunst parfume. Alle tørre produkter er uden parfume og konserveringsmidler.

Dato: Torsdag d. 18 marts kl. 18.30 - 22.00.

Pris for deltagelse er 150 kr. pr. person.
Når du tager hjem vil du modtage en gave til en værdi af 395.-

Tilmelding kan se til Signify Me på tlf.: 26336373, på www.signify-me.com eller til mail@profmakeup.com 
(Direkte link http://www.signify-me.com/product_info.php?cPath=46&products_id=623)
 

Se flere frisørkurser, frisørartikler eller læs om hårmode og styling her