LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Frisørkurser - Hairtools - Øg din indtjening ved at forbedre din forretnings markedsføring og salg

Henvender sig til indehavere/ledere.

Bliv bedre til at udnytte Hairtools muligheder for markedsføring af din forretning. Vi gennemgår, hvordan de enkelte moduler skaber værdi, og giver dig dermed et overblik, så du kan udvælge, hvilke du skal have aktiveret i din forretning.
Hvordan skal man vide, om man er god, hvis man ikke har nogen mål? Det kan man ikke. Men når man har et mål, så har man noget at rette sin energi imod, og så ved man, hvornår man er god, og hvornår man burde gøre en ekstra indsats. Vi lærer dig, hvordan du kan opstille mål for dine medarbejdere, og hvordan du kan se, på hvilke områder du bør træne dem, så I alle hele tiden er i en udviklingsproces, hvor I bliver bedre og bedre til det, det hele handler om: at skabe tilfredse kunder, for det er der flest penge i.
Dét er effektivt og motiverende for dine medarbejdere og godt for din indtjening.

Vejle. 1. november kl. 14 – 17
København. 8. november kl. 14 – 17
Århus. 10. november kl. 14 – 17

Pris pr. seminar
400 kr. pr. person ekskl. moms.

Tilmelding
Tilmelding kan ske via Hairtools menu > Bestil bonruller, gavekorts omslag m.m. > Vælg fanen ”Seminarer”. Ellers er du også velkommen til at sende en e-besked, e-mail til support@hairtools.dk eller ring på telefon 70 11 10 09 og tast 1 for kundeservice.
Bliver det nødvendigt for dig at melde afbud senere end 2 uger før seminaret, betales fuld pris, da vi derefter hæfter for vores forpligtelser over for seminarstedet.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her