LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

 

Frisørkurser - Wella - Essential Color

Essential Color
Hvad kan du forvente af et Essential Color seminar?
På et Essential Color seminar vil vi give dig alt det grundlæggende til at komme i gang med Wella Professionals farver i din salon. Du vil lære det grundlæggende omkring hårets struktur såvel som generelle principper for farveteknik. Vi vil lære dig Wella Professionals nummereringssystem, og hvordan man bruger Wella Professionals farveområdeprodukter.
Grundlæggende teknikker og nemme måder at stille en diagnose af din kundes hår vil også være en del af dette seminar.

Kundetype
Perfekt for dig der har været væk fra Wella Professionals i en periode eller er helt ny i forhold til arbejdet med Wella Professionals farver.
• 15. september, København
• 20. september, Næstved
• 29. september, Esbjerg
• 23. november, København

Tidspunkt: Kl. 17.30-21.30

Pris: Gratis

For tilmelding kontakt venligst Wella på tlf.: 33 26 93 19

Nyhed! Efteråret 2010 – WELLA COLOR PROGRAM
HOS WELLA PROFESSIONALS ARBEJDER VI PASSIONERET MED AT BRINGE VORES KUNDERS VIRKSOMHEDER TIL NÆSTE TRIN

Hvert år er der flere end 1,5 mio frisører der uddannes globalt af Wella Professionals, fordelt på mere end 85.000 seminarer verden over. Vi arbejder dedikeret på at levere de allerbedste uddannelser i branchen, og er her igennem blevet inspireret til at genopfinde den måde vi underviser i farve. Det er sådan vores helt nye Wella Color Program er blevet bragt til live.

BASIC IS BASIC, men... ...
Vi kan ikke opfinde farvehjulet, men vi kan genopfinde den måde, vi underviser i det. Det nye Wella Color Program tilbyder dig og dit team en ny måde at undervise på, en ny måde at lære på. Vi kender vores kunder, og vi ved, at for at fange deres opmærksomhed, er vi nødt til at være kreative, og har derfor om-arbejdet hele vores farveseminarportefølje. Vi har indset vigtigheden af konstant interaktion i undervisning - selv ved produktkendskabsseminarer. Al information og inspiration er salonvenligt og nemt at tilpasse til dit daglige liv i salonen. Live-modeller er en vigtig del af vores nye koncept, som kan eksemplificere teorier om farver, kreative teknikker og problemløsninger.
Det nye Wella Color Program er opdelt i 4 forskellige seminarer:
Essential Color
Exceed Color
Creative Color
Color Expert (kommer til foråret 2011)

Om Wella Color Program
Levér den bedste farveservice til dine kunder kunder

Dine kunder er mere end nogensinde før på udkig efter den allerbedste service, når de kommer til din salon. Wella Color Program vil gøre det muligt for dig og dit team, at oparbejde færdigheder til at ikke blot imødekomme, men at overgå dine kunders forventninger, når det kommer til farver. Du vil være i stand til at levere en meget høj standard i farve excellence, så dine kunder ikke er i tvivl om, at de er i de bedst mulige hænder. Den personlige service og ekspertrådgivning vil ydermere styrke det forhold
din kunde har til din salon, hvilket betyder, at de er mere tilbøjelige til at forblive loyale og måske ligefrem anbefale din salon til en ven.

Udvikling af dine medarbejdere
Wella Color Program tilbyder dig unikke muligheder med henblik på at motivere, inspirere og udvikle hele dit Team.

Et klart kariereforløb
Wella Color Program viser vejen for dig og dit team i et klart struktureret karriereforløb. De forskellige trin giver en køreplan for farveekspertise og på samme tid kan du øge indtjeningspotentialet i din salon.

Tilidsskabende
Den tilbundsgående uddannelse i Wella Color Program vil ikke kun udvikle dig og dit team’s færdigheder, men også skabe tillid. Din kvalificerede viden om farveteknikker vil betyde, at der ikke er nogen situation, du ikke vil være rustet til at håndtere i fremtiden.

Udvider den kreative horisont
Du og dit team vil få hjælp til at udvide jeres kreative horisont, så I kommer tilbage til salonen fuld af nye ideer, som øjeblikkelig kan omsættes i praksis. Resultatet af denne kompetenceudvikling er et team der spænder bredt og er yderst kreativt.

Teamdynamik
Wella Color Program giver dig og/eller dine medarbejdere muligheden for at komme tilbage til salonen med færdigheder, redskaber og viden de kan dele med det øvrige team. På den måde tiltrækkes og fastholdes dygtige medarbejdere.

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her