LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Sassoon Demi Monde

Sassoon Spring Summer 2011 Collection

Denne sæsons Demi Monde Collection er en kollektion, som er fuld af kontraster og modsætninger, inspireret af fotografen Brassai’s overbevisende billeder af den skyggefulde underverden af mellemkrigstidens Paris i 1920erne. En blanding af strukturerede klipninger, lag på lag farver og lingerie-inspirerede kjoler fremkalder Brassai’s parisiske showpigers korsetter og nylon overdele – undertøj som tøj, det åbne og det skjulte, det stemningsfulde og det forførende.
 
BUCH
Jesper & Wicki Buch er to af frisørfagets mest visionære profiler og har gennem en årrække drevet salon BUCH på Landemærket, i hjertet af København. Salon Buch er en af de udvalgte, potentielle og innovative Sassoon forhandlere, og er stærkt drevet af dette brand. Jesper og Wicki forstår om nogen at få det optimale ud af Sassoon på deres egen legendariske måde. Team Buch ved hvad der rører sig, lige fra de bonede catwalk gulve til undergrundens mode og trends, og har lige fra starten af forført, forundret og betaget forbrugerne. Vi er derfor glade og stolte af vores samarbejde med Buch og føler dem som en del af familien!

Sassoon Inspiration
Oplev hvordan du kan kombinere Sassoons grundlæggende teknikker, for dermed at kunne skabe en bred vifte af moderne Sassoon Professional styles. Du lærer en række uundværlige teknikker, der vil gøre din hverdag i salonen legende let og kreativ. Jesper og Wicki Buch vil være på scenen denne aften sammen med vores eget kreative team. Denne aften vil mange af teknikkerne være inspireret af Sassoons klippekollektion for foråret 2011 - Demi Monde.

Tidspunkt: 19.00-21.30 (Der vil være lidt at spise fra kl. 18.30)
Pris: 650,- (Denne aften kan kombineres med All-Around-conceptet)
Dato og Sted: Odense 4. maj


 Tilmelding skal ske til Wella 33 26 93 11

Se flere frisørkurser, eller læs om hårmode og styling her