LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

  

Enter the New World of SP

System Professional har gennemgået en stor forandring fra vi startede i 1974 og vi udvikler os konstant! Wella er nu klar til at præsentere resultatet af dette for Jer. Deltag i denne aften og få en unik indsigt i det nye SP univers. Personalized Hair Alchemy et helt igennem gennemført luksuriøst produktsystem! Vi giver dig værktøjerne til at bruge hårplejesystemet, og få mulighed for at vejlede dine kunder på den mest optimale måde.

Denne aften vil vores SP Education team gennemgå vores nye innovative Care produktlinje og vise dig spændende nye måder at få dine kunders hår til at stråle af styrke og skønhed, med helt enestående nye produkter der gør, at du virkelig kan tilbyde dine kunder skræddersyet pleje til deres hår.
Det nye SP tilbyder dig muligheden for at kombinere og fysisk blande produkterne med hinanden, som aldrig set før, for at tilgodese dine kunders forskellige behov: volumen til håret samtidig med at hårbunden plejes og håret tilføres glans! Blot for at nævne én af de mange hundrede kombinationer, lad ikke dit produktvalg sætte dine begrænsninger.
Kurset afholdes for ansatte hos System Professionals forhandlere.

Tidspunkt: 19.00-21.30

Pris: 195,- + moms

DATO/STED:
30. september Herning
1. oktober Kolding
5. oktober Slagelse
7. oktober Næstved
20. oktober Århus
22. oktober København
26. oktober Ålborg
27. oktober Odense
2. november Århus
4. november København

 

Tilmelding på tlf. 33 26 91 11