LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Color Basic I

På Color Basic I handler det om at blive fortrolig med grundstenene i Wellas Fuldfarvesystem. På dette modul bliver alle punkter sat i fokus og dyrket til perfektion. Vi tager udgangspunkt i Koleston Perfect og Color Touch og arbejder os grundigt igennem de enkelte processer frem mod det fuldendte resultat.

Endvidere får du mulighed for at få din farveteori pudset af, genopfrisket og testet på ny, så du kan føle dig tryg i blandings- og farveprocessen og skabe glans, intensitet og dybde i ethvert hår til stor tilfredsstillelse for dig selv og ikke mindst dine kunder.

Målgruppe: Frisører, assistenter og andre der er nystartede indenfor brugen af Wellas farver, og som ønsker fortrolighed med Koleston Perfect og Color Touch farver.

Ønsker du at tilmelde dig dette kursus, skal du kontakte din sælger, og høre om dette seminar henvender sig til lige netop dig. Du kan også tilmelde dig på tlf. 38 32 05 61 eller via mail: schmidt.su@pg.com

Datoer for Color Basic I og II kurser.

KursusDatoDagStedTidPris
Color Basic I23/1OnsdagAalborg
Color Basic I12/2TirsdagKøbenhavn
Color Basic II18/2MandagAalborg
Color Basic I19/2TirsdagÅrhus
Color Basic I25/2MandagHerning
Color Basic II17/3MandagÅrhus
Color Basic II25/3TirsdagKøbenhavn
Color Basic I9/4OnsdagOdense
Color Basic I7/5OnsdagKolding


Go that extra mile

Hårmoden er på en gang både genkendelig og foranderlig. Genkendelig, fordi vi til stadighed søger tilbage mod svundne tider hvormed (hår)moden reproduceres og ustandselig genfinder sig selv. Vi ser det med f.eks. pagehåret som efter et årti i glemsel nu kan spottes overalt, og vi ser det med Brigitte Bardots pjuskede sovekammerlook som har fået en ny æra. I fremtidens hårlook vil vi sandsynligvis fortsat kunne spotte tidligere tiders tendenser. ”Back to basic” kunne man fristes til at kalde det… og så alligevel ikke. For hårmoden nøjes ikke med at genfinde sig selv. Med udgangspunkt i tidligere tiders tendenser kan vi snarere konstatere, at den fortolkes og dermed opfinder sig selv på ny. I den forstand er hårmoden både genkendelig og foranderlig hvilket stiller store krav til både håndværk og kreativitet. Og det er slet ikke så lidt! Det betyder, at du som frisør konstant må dygtiggøre dig, udfordre dig selv, turde vove pelsen og sætte dig nye mål. Med vores udbud af kurser og seminarer i dette forår tilstræber vi endnu en gang, at du tager et skridt i den rigtige retning.

Vores filosofi er enkel: Go that extra mile!

Velkommen til endnu et inspirerende forår hos Wella Frisør Service.

Bedste hilsner
Lene Sørensen
Studio Manager Friseur Service Danmark