LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Color Basic II

På Color Basic II guider Wellas farvespecialister dig grundigt og pædagogisk gennem Wellas unikke farvekoncepter, som til foråret tæller: Color Touch Sunlights, Color Touch Relights, Color Fresh, Magma, Magma Painting Powder, Blondor og Color Volume, samt generelle lysningsprocesser og farvning fra lys til mørk. Her er tale om farvekoncepter, som giver dig uanede muligheder, og hvor du efter endt kursus kan vende tilbage i salonen og svinge farvepenslen med sikker hånd.

Målgruppe: Frisører, som ønsker at mestre: Color Touch Sunlights, Color Touch Relights, Color Fresh, Magma, Magma Painting Powder, Blondor og Color Volume.

Ønsker du at tilmelde dig dette kursus, skal du kontakte din sælger, og høre om dette seminar henvender sig til lige netop dig. Du kan også tilmelde dig på tlf. 38 32 05 61 eller via mail: schmidt.su@pg.com

Datoer for Color Basic I og II kurser.

KursusDatoDagStedTidPris
Color Basic I23/1OnsdagAalborg
Color Basic I12/2TirsdagKøbenhavn
Color Basic II18/2MandagAalborg
Color Basic I19/2TirsdagÅrhus
Color Basic I25/2MandagHerning
Color Basic II17/3MandagÅrhus
Color Basic II25/3TirsdagKøbenhavn
Color Basic I9/4OnsdagOdense
Color Basic I7/5OnsdagKolding

Go that extra mile

Hårmoden er på en gang både genkendelig og foranderlig. Genkendelig, fordi vi til stadighed søger tilbage mod svundne tider hvormed (hår)moden reproduceres og ustandselig genfinder sig selv. Vi ser det med f.eks. pagehåret som efter et årti i glemsel nu kan spottes overalt, og vi ser det med Brigitte Bardots pjuskede sovekammerlook som har fået en ny æra. I fremtidens hårlook vil vi sandsynligvis fortsat kunne spotte tidligere tiders tendenser. ”Back to basic” kunne man fristes til at kalde det… og så alligevel ikke. For hårmoden nøjes ikke med at genfinde sig selv. Med udgangspunkt i tidligere tiders tendenser kan vi snarere konstatere, at den fortolkes og dermed opfinder sig selv på ny. I den forstand er hårmoden både genkendelig og foranderlig hvilket stiller store krav til både håndværk og kreativitet. Og det er slet ikke så lidt! Det betyder, at du som frisør konstant må dygtiggøre dig, udfordre dig selv, turde vove pelsen og sætte dig nye mål. Med vores udbud af kurser og seminarer i dette forår tilstræber vi endnu en gang, at du tager et skridt i den rigtige retning.

Vores filosofi er enkel: Go that extra mile!

Velkommen til endnu et inspirerende forår hos Wella Frisør Service.

Bedste hilsner
Lene Sørensen
Studio Manager Friseur Service Danmark