LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Color Basic III

Dette kursus er til dig som allerede arbejder med Wellas farver i salonen, og måske tidligere har deltaget på Color Basic I & II. For dig handler det derfor ikke om, at blive fortrolig med Wellas Fuldfarvesystem, men snarere om at få input til at arbejde kreativt med produkterne samt en genopfriskning af Wellas Fuldfarvesystems mange kombinationsmuligheder. På dette kursus får du ligeledes ’farveopskrifter’ med hjem, som du kan lade dig inspirere af.

Målgruppe: Frisører med kendskab til Wellas Fuldfarvesystem, som ønsker inspiration og nytænkning i måden at anvende farverne på.

Datoer for Color Basic III kurser.

KursusDatoDagStedTidPris
Color Basic III15/4TirsdagKøbenhavn19.00-21.30250,- + moms
Color Basic III16/4OnsdagAalborg19.00-21.30250,- + moms
Color Basic III21/4MandagHerning19.00-21.30250,- + moms
Color Basic III21/5OnsdagÅrhus19.00-21.30250,- + moms

Som partner er prisen 190,- + moms.

Ønsker du at tilmelde dig dette kursus, skal du kontakte din sælger, og høre om dette seminar henvender sig til lige netop dig. Du kan også tilmelde dig på tlf. 38 32 05 61 eller via mail: schmidt.su@pg.com


  
Go that extra mile

Hårmoden er på en gang både genkendelig og foranderlig. Genkendelig, fordi vi til stadighed søger tilbage mod svundne tider hvormed (hår)moden reproduceres og ustandselig genfinder sig selv. Vi ser det med f.eks. pagehåret som efter et årti i glemsel nu kan spottes overalt, og vi ser det med Brigitte Bardots pjuskede sovekammerlook som har fået en ny æra. I fremtidens hårlook vil vi sandsynligvis fortsat kunne spotte tidligere tiders tendenser. ”Back to basic” kunne man fristes til at kalde det… og så alligevel ikke. For hårmoden nøjes ikke med at genfinde sig selv. Med udgangspunkt i tidligere tiders tendenser kan vi snarere konstatere, at den fortolkes og dermed opfinder sig selv på ny. I den forstand er hårmoden både genkendelig og foranderlig hvilket stiller store krav til både håndværk og kreativitet. Og det er slet ikke så lidt! Det betyder, at du som frisør konstant må dygtiggøre dig, udfordre dig selv, turde vove pelsen og sætte dig nye mål. Med vores udbud af kurser og seminarer i dette forår tilstræber vi endnu en gang, at du tager et skridt i den rigtige retning.

Vores filosofi er enkel: Go that extra mile!

Velkommen til endnu et inspirerende forår hos Wella Frisør Service.

Bedste hilsner
Lene Sørensen
Studio Manager Friseur Service Danmark