LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Wella Cut & Color Trainee

Et kreativt heldagskursus som henvender sig til frisørelever. Vi lægger ud om morgenen med en kreativ demo i klip, farve og styling. Efterfølgende bliver der mulighed for at arbejde på model.

Kursets indhold ligner vores traditionelle Cut & Color, men hvor forskellen består i, at niveauet er tilpasset frisørelever. Ønsker du at medbringe din egen model med henblik på at få evt. gode råd til svendeprøven, så giv venligst besked om dette, når du booker dig til kurset. Ligeledes må du gerne give besked om, hvorvidt du ønsker en model til klip eller farve.

Målgruppe: Elever på alle niveauer, en smule klippeerfaring er dog en forudsætning.

Tid og sted:
8. april i København.
22.april i  Århus.

Demo  9.30-12.30
Hel dag 9.30-17.00
 
Pris demo:   395,- + moms
Partnerpris:   295,- + moms

Pris workshop: 1195,- + moms
Partnerpris: 895,- + moms

Ved hel dag er priserne inkl. frokost. 

Du kan tilmelde dig ved at ringe på tlf. 38 32 05 61 eller via mail: schmidt.su@pg.com

   
    
Go that extra mile

Hårmoden er på en gang både genkendelig og foranderlig. Genkendelig, fordi vi til stadighed søger tilbage mod svundne tider hvormed (hår)moden reproduceres og ustandselig genfinder sig selv. Vi ser det med f.eks. pagehåret som efter et årti i glemsel nu kan spottes overalt, og vi ser det med Brigitte Bardots pjuskede sovekammerlook som har fået en ny æra. I fremtidens hårlook vil vi sandsynligvis fortsat kunne spotte tidligere tiders tendenser. ”Back to basic” kunne man fristes til at kalde det… og så alligevel ikke. For hårmoden nøjes ikke med at genfinde sig selv. Med udgangspunkt i tidligere tiders tendenser kan vi snarere konstatere, at den fortolkes og dermed opfinder sig selv på ny. I den forstand er hårmoden både genkendelig og foranderlig hvilket stiller store krav til både håndværk og kreativitet. Og det er slet ikke så lidt! Det betyder, at du som frisør konstant må dygtiggøre dig, udfordre dig selv, turde vove pelsen og sætte dig nye mål. Med vores udbud af kurser og seminarer i dette forår tilstræber vi endnu en gang, at du tager et skridt i den rigtige retning.

Vores filosofi er enkel: Go that extra mile!

Velkommen til endnu et inspirerende forår hos Wella Frisør Service.

Bedste hilsner
Lene Sørensen
Studio Manager Friseur Service Danmark