LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Konkurrencefrisurer

Er du konkurrencefrisør og står overfor en udfordring? Konkurrencefrisering er en perfekt chance for at vise dine talenter og få opmærksomhed fra andre i frisørbranchen, men også for at vise dine kunder, hvor dygtig du er som frisør. På hairmagazine.dk finder du inspiration til sejrsikre konkurrencefrisurer. På siden finder du et uendeligt antal frisurebilleder, men også artikler fra shows og frisørkonkurrencer, hvor du kan se, hvad der oppe i tiden. Ligesom hårtrends og andre trends kommer også konkurrencefrisering og konkurrencefrisurer i trends. Her finder du massere af konkurrencehår og konkurrencefrisurer, du kan lade sig inspirere af til din næste frisørkonkurrence.

Konkurrencefrisering kræver ikke kun præcision og teknik men også innovation og nytænkning. Som konkurrencefrisør gælder det om at samle inspiration overalt for på en kreativ måde at skabe en stilsikker og gennemtænkt konkurrencefrisure og look. En konkurrencefrisurer kan derfor have alle mulige former og farver samt se ud på uendeligt mange forskellige måder. Som konkurrencefrisør kan man aldrig få nok at frisureinspiration til at skabe frisørkonkurrencens vindende konkurrencefrisure. Inspiration til konkurrencefrisuren finder du uden tvivl her – Din konkurrencefrisure er klar!

Her kan du læse om frisørshows og konkurrencefrisering!

Lene Bissenbacker Lillelunds vinderbillede
Vinderbilledet af Lene Bissenbacker Lillelund, Lærer på frisørskolen NEXT, i kategorien "Creative Colorist" i danske Goldwell Color Zoom 2016.

Nicolai Mangor, fra Klips vinderbillede i Wellas danske TrendVision Awards 2016, i kategorien Creative Vision.
Nicolai Mangor, fra Klips vinderbillede i Wellas danske TrendVision Awards 2016, i kategorien Creative Vision.

Med denne kreation tog Manuel Sunda (Italien) Platinum i CreativeVision-kategorien Her ses kreationen af Hayley Austin (Storbritannien) som fik bronze i ColorVision-kategorien
Med denne kreation tog Manuel Sunda (Italien) Platinum i CreativeVision-kategorien til Wella TrendVision 2016. Her ses kreationen af Hayley Austin (Storbritannien) som fik bronze i ColorVision-kategorien til Wella TrendVision 2016.


Find inspiration til konkurrencefrisurer HER!

Er du med på konkurrencefrisering? Du er mere end velkommen til at sende dine digitale billeder til os. Klik her, hvis du ønsker at sende billeder af dine konkurrencefrisurer eller andre frisurebilleder til os. Angiv dit navn, hvilken salon du arbejder i samt andre der har været med til billedsammensætningen.

Held og lykke med din næste konkurrencefrisure!


 Leder du efter inspiration til festfrisurernytårsfrisurer,brudefrisurerkonfirmationsfrisurer 2018? Klik her!

..