LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

DOFK - Danmarks Frisørmesterforening

- forening for frisører og kosmetikere

DOFKDOFK - Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere

DOFK er en organisation for selvstændige frisører, kosmetologer, negledesignere og andre virksomheder inden for kropspleje.

DOFK - Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere er tidligere kendt som Danmarks Frisørmesterforening. Mesterforeningen er en interesseorganisation, der tager sig af virksomhedernes erhvervs- og arbejdsmarkedspolitiske interesser.

DOFK fungerer som en forening for arbejdsgivere og yder dem service inden for erhvervs- og arbejdsmarkedspolitik.

Medlem af DOFK

Danmarks Frisørmesterforening skiftede i 2011 navn til DOFK for at favne hele branchen, som også inkluderer kosmetikere, frem for kun at fokusere på frisører. Medlemmernes aktiviteter i DOFK spænder nemlig bredt fra frisørfaget og stylister til kosmetologer og neglevirksomheder.

Som medlem af DOFK er du som frisør underlagt frisørmesterforeningens overenskomst, men du bliver samtidig medlem af Håndværksrådet, der længe har haft et samarbejde med Danmarks Frisørmesterforening.

Du kan læse mere om DOFK, deres aktiviteter, arbejdsområder samt betingelser for og fordele ved at blive medlem af Danmarks Frisørmesterforening på www.dofk.dk.

 

Se flere firmaprofiler her. Læs de nyeste frisørartikler eller se frisurekollektioner, shows og kurser.