LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Velkommen til Danish Hair Awards 2006 -

Prisfesten for hele den danske frisørbranche!

Så er vi klar til at invitere til det nyeste indenfor frisørbranchen i Danmark – Danish Hair Awards 2006. DHA2006 afholdes lørdag d. 4. februar 2006 og er tænkt som en festlig aften, hvor vi starter med at uddele forskellige hæderspriser til personer i frisørbranchen og derefter holder et brag af en fest for 1.200 mennesker der arbejder i frisørbranchen. En aften hvor man har mulighed for at møde gamle arbejdskollegaer og bekendte i en uformel atmosfære.
 
Festen afholdes på NIMB i Tivoli som ligger lige overfor Københavns Hovedbanegård. Der er plads til 1.200 gæster på NIMB, så skynd dig at bestille billet, der bliver rift om dem! Festen kommer til at foregå på to etager, den ene etage med live bands og den anden med diskotek.
 
 
Program
Kl. 21.30      Dørene åbnes
Kl. 22.30      Prisuddelinger
Kl. 23-05     Magi I Luften og BoogieKnights spiller på den ene etage og der er diskotek med LilleLars og Joakim Hediger som DJ’s på den anden etage
 
 
Uddeling af priser under Danish Hair Awards 2006
Danish Hair Award for Årets frisør
Danish Hair Award for Årets salon
Danish Hair Award for Årets Colourist
Danish Hair Award for Årets elev


Hvis du er interesseret i at deltage i en af priskonkurrencerne i forbindelse med DHA2006, så klik her for at se konkurrencereglerne.

  Arrangør:                                                   Sponsorer: