LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Velkommen till Hair Magazine!

Hair Magazine er Nordens største fagblad til frisører. I det trykte magasin, online her på hairmagazine.dk og på de sociale medier kan du holde dig opdateret på alt det spændende, som sker i frisørbranchen, både lokalt og globalt.

Hair Magazine, som ejes af Freeminds Media A/S, distribueres gratis til alle registrerede frisører i Norden seks gange om året. Tilsammen har de Nordiske magasiner i rækkevidde på cirka 43.000 registrerede frisører, heraf 8.000 i Danmark.

Abonner på Hair Magazine
Er du ikke frisør, men gerne vil have Hair Magazine i postkassen? Eller vil du have mere end ét eksemplar i salonen? Registrer dig som abonnent og få de seneste frisørnyheder direkte hjem til dig fem gange om året.

Hair Magazine Danmark: 360 kr/år + porto.

Kontakt hello@freemindsmedia.com for yderligere information.

Freeminds Media
Freeminds Media A/S er et mediebureau som producerer nichemedier, både online og i trykt format, specifikt rettet til frisørbranchen. Freeminds Media blev grundlagt i Danmark i 2002 og er i dag stærkere end nogensinde før. Vi vokser så det knager og er altid interesserede i nye samarbejder og muligheder for at ekspandere vores virksomhed. Kontakt os gerne på hello@freemindsmedia.com, hvis du har tips, idéer, ris eller rod.

Læs mere om vores købs- og leverancevilkår her