LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brands4Hair

Det 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København.Den 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København.

Brands4hair er leverandør på det danske marked og tilbyder frisørerne en mere fleksibel, billigere og tidsbesparende måde at foretage deres indkøb på. I dag kan frisøren handle online på deres webshop www.brands4hair.dk hele døgnet, ringe til deres call-center eller besøg dem i deres 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København. Her kan kunden se, dufte/prøve og blive inspireret. Der er altid mulighed for at blive tilbudt teknisk rådgivning, enten via deres egne frisører eller via nogle af deres samarbejdspartner, heriblandt Wella og L’Oréal.

Brands4Hair har fået muligheden for at tilbyde kurser og shows i deres nye lokaler. Brands4Hair har fået muligheden for at tilbyde kurser og shows i deres nye lokaler. 

Brands4Hair forsøger hele tiden at tilbyde mere for pengene. De har sågar sloganet, ”Vi giver mere for pengene”. Det kan være i form af pris, gaver, service, rejse events eller at lade frisører blive inspireret til deres shows. Siden de flyttede til deres nye lokaler på Vibevej/Glentevej, har de fået flere muligheder end tidligere. Det har bla. åbnet døren for, at de nu kan tilbyde kursus og shows til frisørerne, bla. med deres to eksklusive brands fra Schweiz; Tailors Grooming og Trinity Haircare. Her har de fået aftaler i stand med flere velkendte frisører i branchen som stiller op for at inspirere frisørerne, og prisen for deltagelsen er her kun symbolsk, da de mener at desto mere frisøren får med hjem af værktøjer til at dygtiggøre sig desto bedre lønner det sig i sidste ende som en loyal og trofast kunde fremover.

Brands4Hair kan tilbyde to særligt eksklusive brands, nemlig Trinity Haircare og Tailors Grooming.Brands4Hair kan tilbyde to særligt eksklusive brands, nemlig Trinity Haircare og Tailors Grooming.

Brands4Hair så dagens lys for ca. ti år siden. Oprindeligt hed firmaet All4hair, men skiftede navnet for ca. tre år siden til Brands4Hair. De tilbyder stadig det, som de startede med - nemlig et bredt varesortiment bestående af mange velkendte brands, salon inventar, møbler, sakse, kamme og mere til. Frisøren kan helt enkelt handle størstedelen af sine indkøb et sted. Derudover kan frisøren frit vælge, om de ville købe stykvis, blande, mikse eller splitte kolli op på kryds og tværs af mærker.

Firmaets undervisningslokale.Firmaets undervisningslokale.

Siden de startede for ca. ti år siden, er de vokset stødt, og i dag har de en stor kundedatabase med de fleste af de danske registrerede frisører, hvor hovedparten repræsenterer små- eller mellemstore saloner, der netop ønsker den fleksible og hurtige service. Den typiske leveringstid er fra dag til dag og selvfølgelig noget lavere prisniveau – typisk 20% eller mere, tilbyder de.  

Brands4Hair sender brochure ud flere gange om året, nu med Hair Magazine blad som indstik, så hold øje med den eller ring til deres call-center. Eller endnu bedre tag forbi dem og se deres udvalg, hvis muligheden er til det.

Kontaktoplysninger:

Brands4Hair
Vibevej 26
2200 København NV
Tlf. 44 66 44 40
www.brands4hair.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Søren Hedegaard

Søren Hedegaard

”Mit livs palet er sprængfyldt med farver. Ikke to dage er ens. Jeg har hele tiden fået masser af gode oplevelser, og jeg har ganske enkelt ikke noget, hvor jeg siger: Det ville jeg gerne nå at prøve”. Sådan lyder det fra Søren Hedegaard, der tæller blandt de danske frisører, der kan bryste sig af at være kendt verden over.
Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en lille by i England. At hun i dag har stylet såvel Paris Hilton, som Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay er helt hendes egen fortjeneste med hendes positive indstilling og hendes gå-på-mod.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.