LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Brands4Hair

Det 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København.Den 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København.

Brands4hair er leverandør på det danske marked og tilbyder frisørerne en mere fleksibel, billigere og tidsbesparende måde at foretage deres indkøb på. I dag kan frisøren handle online på deres webshop www.brands4hair.dk hele døgnet, ringe til deres call-center eller besøg dem i deres 300m2 store showroom/lagerbutik, som ligger i stueplan under Frisørskolen på Glentevej i København. Her kan kunden se, dufte/prøve og blive inspireret. Der er altid mulighed for at blive tilbudt teknisk rådgivning, enten via deres egne frisører eller via nogle af deres samarbejdspartner, heriblandt Wella og L’Oréal.

Brands4Hair har fået muligheden for at tilbyde kurser og shows i deres nye lokaler. Brands4Hair har fået muligheden for at tilbyde kurser og shows i deres nye lokaler. 

Brands4Hair forsøger hele tiden at tilbyde mere for pengene. De har sågar sloganet, ”Vi giver mere for pengene”. Det kan være i form af pris, gaver, service, rejse events eller at lade frisører blive inspireret til deres shows. Siden de flyttede til deres nye lokaler på Vibevej/Glentevej, har de fået flere muligheder end tidligere. Det har bla. åbnet døren for, at de nu kan tilbyde kursus og shows til frisørerne, bla. med deres to eksklusive brands fra Schweiz; Tailors Grooming og Trinity Haircare. Her har de fået aftaler i stand med flere velkendte frisører i branchen som stiller op for at inspirere frisørerne, og prisen for deltagelsen er her kun symbolsk, da de mener at desto mere frisøren får med hjem af værktøjer til at dygtiggøre sig desto bedre lønner det sig i sidste ende som en loyal og trofast kunde fremover.

Brands4Hair kan tilbyde to særligt eksklusive brands, nemlig Trinity Haircare og Tailors Grooming.Brands4Hair kan tilbyde to særligt eksklusive brands, nemlig Trinity Haircare og Tailors Grooming.

Brands4Hair så dagens lys for ca. ti år siden. Oprindeligt hed firmaet All4hair, men skiftede navnet for ca. tre år siden til Brands4Hair. De tilbyder stadig det, som de startede med - nemlig et bredt varesortiment bestående af mange velkendte brands, salon inventar, møbler, sakse, kamme og mere til. Frisøren kan helt enkelt handle størstedelen af sine indkøb et sted. Derudover kan frisøren frit vælge, om de ville købe stykvis, blande, mikse eller splitte kolli op på kryds og tværs af mærker.

Firmaets undervisningslokale.Firmaets undervisningslokale.

Siden de startede for ca. ti år siden, er de vokset stødt, og i dag har de en stor kundedatabase med de fleste af de danske registrerede frisører, hvor hovedparten repræsenterer små- eller mellemstore saloner, der netop ønsker den fleksible og hurtige service. Den typiske leveringstid er fra dag til dag og selvfølgelig noget lavere prisniveau – typisk 20% eller mere, tilbyder de.  

Brands4Hair sender brochure ud flere gange om året, nu med Hair Magazine blad som indstik, så hold øje med den eller ring til deres call-center. Eller endnu bedre tag forbi dem og se deres udvalg, hvis muligheden er til det.

Kontaktoplysninger:

Brands4Hair
Hørkær 28 (stuen)
2730 Herlev
Tlf. 44 66 44 40
www.brands4hair.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

John Erik Skovbæk

John Erik Skovbæk

John Erik Skovbæk har været frisør i 25 år, men han føler sig stadig udfordret på den gode måde hver eneste dag og synes, frisørbranchen er en branche med en super god energi. John Erik er ejer af Stender på Strøget.
Serdar Yatakci

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci vandt American Crew All Star Challenge i Danmark, og dermed også en billet til den internationale konkurrence i Bruxelles. Læs alt om det her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!