LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

GHD (2010) - BLANDT VERDENS MEST COOL BRANDS

GHD HAR RYKKET KRAFTIGT PÅ DET SENESTE - IKKE MINDST, NÅR DET HANDLER OM AT VINDE ”COOL”-PRISER. SÅLEDES ER GHD BLEVET KALDT HÅRPLEJENS ASTON MARTIN, OG BLEVET KÅRET SOM ET AF VERDENS MEST COOL BRANDS DENNE SOMMER. YDERMERE ER MAN NETOP VENDT HJEM FRA SALON INTERNATIONAL, DER OGSÅ VAR EN STOR SUCCES.

”Det allervigtigste for os er, at vores kunder hele tiden har ghd top of mind – ikke kun fordi det er deres fortrukne stylingværktøj, men også fordi vi hele tiden laver nye spændende tiltag”. Sådan lyder det fra Allan Træholt fra ghd, og netop for at sikre, at det sker, vil man se ghd som hovedsponsor på Danish Beauty Awards. 

”Selve sponseringen forventer vi os rigtig meget af”, fortæller Allan Træholt, da det vil være endnu en milepæl for ghd. Vi er sikre på, at vi gennem dette tiltag vil sikre en større efterspørgsel blandt forbrugerne.

Den engelske avis The Sun’s læsere har netop kåret den populære ghd styler som en af de mest cool ting i verden denne sommer. På listen, der indeholdt 100 produkter, navne, steder og begivenheder, ligger styleren på en flot 14. plads, foran moderne ikoner som Appels iPad, Chanel  No.5 og BMW’s Mini Cooper samt fænomener som Sex and the  City ensemblet, Top Shop og ikke mindst den amerikanske præsident Barack Obama.

Herudover har ghd thermal protector igen vundet en award i Danmark, nemlig Sirenes Beauty Award. Men ikke nok med det, ghd er netop blevet hyldet som ”hårplejens Aston Martin” og udvalgt som det bedste styling-værktøj i forbindelse med 2009 Sunday Times Style Beauty Awards ved en afstemning blandt avisens læsere, ligesom man endnu en gang er blevet valgt som Coolbrand i 2010/11 af Superbrands’ gennem omfattende uafhængig research blandt toneangivende meningsdannere og den britiske offentlighed.

Læs også tidligere portræt: ghd Scandinavia

PÅ SALON INTERNATIONAL
ghd har valgt at vende tilbage til Salon International, hvor man præsenterede den nye Gold Classic Styler, som også findes i dette års julekampagne samt en stor workshop. På messen viste årets frisør og ghd’s globale brand-ambassadør Akin Konizi sin signaturklip, og ghd’s trend- team viste looks fra ghd’s seneste kollektion.

Akin Konizi var meget glad for at være på Salon International med ghd. “Jeg er glad og stolt, og det var meget spændende at få lov til at bringe min kollektion til live i samarbejde med ghd’s kunstneriske team af frisører fra hele verden”.

På Salon International præsenterede ghd 12 unikke looks, som er dristige, luksuriøse og med et feminint touch. ghds nye danske tekniker, Mette Boll Petersen, var med backstage, hvor hun hjalp med at kreere alle styles. Mette udtaler, at denne nye kollektion fra ghd virkelig demonstrerer hvilket niveau styleren er på, da den kan bruges til alle tænkelige looks. Disse looks appellerer til kreativitet og inspiration,  som nemt kan føres videre ud i salonen og blive kreeret på kunder. Alle 12 looks kan man lære at lave på ghdhair.dk/professional, som lanceres netop nu.

MIDNIGHT COLLECTION
ghd lancerer netop nu Midnight Collection - det ultimative luksusgavesæt til jul. Midnight Collection, som indeholder alt det udstyr, den moderne kvinde har brug for.

ghd’s nye Gold Classic styler er den mest eksklusive styler i sortimentet til dato. Med et elegant design og flader, der er glattere, afrundede og med en flot blank finish, glider den let gennem håret og giver et ultra blankt resultat.

Den nye ghd Gold Classic styler er ikke kun elegant, den understreges af guldeffekter i samspil med den stilrene, sorte overflade. Derudover er de nye, forbedrede og gyldne plader ikke bare flotte at se på – de forvandler også håret til perfektion. uanset om man vil lave lækre, store krøller eller forførende glat hår, hjælper det afrundede design med at opnå præcis den ønskede stil.

Tekst: Pia Finne
Foto: ghd

 

Denne artikel er udgivet i Hair Magazine 5. udgave 2010.

 

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Gaveæske fra TAILOR'S kun hos Brands4hair

Gaveæske fra TAILOR'S kun hos Brands4hair

Nu har du mulighed for at købe gaveæsker fra TAILOR'S til manden. Læs mere om det her.
Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional

Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional

De nye Bold Color Washes fra Schwarzkopf Professional er sulfatfri shampoo med semipermanente farveresultater. Læs mere om nyheden her.
Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult med 29 intensive farver

Matrix SoColor Cult er en hårfarveserie med en omfattende farvepalette med 29 farver, der kan tilpasses i intensitet og holdbarhed.
Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me Hairspray fra Design.Me

Hold.Me hårspray gør det nu muligt at tilpasse sprayen præcis, som man ønsker det. Læs mere om produktet her.
COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

COLOUR serie med granatæbleolie & hyben fra TRINITY

Trinity er ude med en nye produktserie, der giver liv og spændstighed til farvet hår. Læs mere om serien her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.
Wella Professionals inviterede til trendaften

Wella Professionals inviterede til trendaften

Endnu en gang åbnede Wella Professionals dørene op for mere end 320 frisører landet over for at inspirere, udfordre og undervise branchen i de seneste trends.
Glamour og luksus til Gold International Show i København

Glamour og luksus til Gold International Show i København

Modehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallaaften i Købehavn med show, cirkusartister og flere nye lanceringer.
En hel weekend med HeadBrands

En hel weekend med HeadBrands

Mere end 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for at tage del i den allerførste HeadBrands Xperience – og hvilken oplevelse det var!

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Ole Henriksen

Ole Henriksen

At være smuk kræver ikke penge men selvsikkerhed. Det handler om indre skønhed, og ikke mindst om at være glad for sig selv. Sådan lyder Ole Henriksens livsfilosofi, og han efterlever den selv. ”Energi og livsglæde skaber udstråling”, mener han. Og så skal man pleje såvel sit hår som sin hud og sin stil.
Lone Hattesen

Lone Hattesen

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange og dyrker triatlon.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!
Simpel opsætning til festlige begivenheder

Simpel opsætning til festlige begivenheder

Få inspiration til en simpel, festlig opsætning her, hvor kun få ting skal brugs til en elegant opsætning.
Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.