LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

GHD (2010) - BLANDT VERDENS MEST COOL BRANDS

GHD HAR RYKKET KRAFTIGT PÅ DET SENESTE - IKKE MINDST, NÅR DET HANDLER OM AT VINDE ”COOL”-PRISER. SÅLEDES ER GHD BLEVET KALDT HÅRPLEJENS ASTON MARTIN, OG BLEVET KÅRET SOM ET AF VERDENS MEST COOL BRANDS DENNE SOMMER. YDERMERE ER MAN NETOP VENDT HJEM FRA SALON INTERNATIONAL, DER OGSÅ VAR EN STOR SUCCES.

”Det allervigtigste for os er, at vores kunder hele tiden har ghd top of mind – ikke kun fordi det er deres fortrukne stylingværktøj, men også fordi vi hele tiden laver nye spændende tiltag”. Sådan lyder det fra Allan Træholt fra ghd, og netop for at sikre, at det sker, vil man se ghd som hovedsponsor på Danish Beauty Awards. 

”Selve sponseringen forventer vi os rigtig meget af”, fortæller Allan Træholt, da det vil være endnu en milepæl for ghd. Vi er sikre på, at vi gennem dette tiltag vil sikre en større efterspørgsel blandt forbrugerne.

Den engelske avis The Sun’s læsere har netop kåret den populære ghd styler som en af de mest cool ting i verden denne sommer. På listen, der indeholdt 100 produkter, navne, steder og begivenheder, ligger styleren på en flot 14. plads, foran moderne ikoner som Appels iPad, Chanel  No.5 og BMW’s Mini Cooper samt fænomener som Sex and the  City ensemblet, Top Shop og ikke mindst den amerikanske præsident Barack Obama.

Herudover har ghd thermal protector igen vundet en award i Danmark, nemlig Sirenes Beauty Award. Men ikke nok med det, ghd er netop blevet hyldet som ”hårplejens Aston Martin” og udvalgt som det bedste styling-værktøj i forbindelse med 2009 Sunday Times Style Beauty Awards ved en afstemning blandt avisens læsere, ligesom man endnu en gang er blevet valgt som Coolbrand i 2010/11 af Superbrands’ gennem omfattende uafhængig research blandt toneangivende meningsdannere og den britiske offentlighed.

Læs også tidligere portræt: ghd Scandinavia

PÅ SALON INTERNATIONAL
ghd har valgt at vende tilbage til Salon International, hvor man præsenterede den nye Gold Classic Styler, som også findes i dette års julekampagne samt en stor workshop. På messen viste årets frisør og ghd’s globale brand-ambassadør Akin Konizi sin signaturklip, og ghd’s trend- team viste looks fra ghd’s seneste kollektion.

Akin Konizi var meget glad for at være på Salon International med ghd. “Jeg er glad og stolt, og det var meget spændende at få lov til at bringe min kollektion til live i samarbejde med ghd’s kunstneriske team af frisører fra hele verden”.

På Salon International præsenterede ghd 12 unikke looks, som er dristige, luksuriøse og med et feminint touch. ghds nye danske tekniker, Mette Boll Petersen, var med backstage, hvor hun hjalp med at kreere alle styles. Mette udtaler, at denne nye kollektion fra ghd virkelig demonstrerer hvilket niveau styleren er på, da den kan bruges til alle tænkelige looks. Disse looks appellerer til kreativitet og inspiration,  som nemt kan føres videre ud i salonen og blive kreeret på kunder. Alle 12 looks kan man lære at lave på ghdhair.dk/professional, som lanceres netop nu.

MIDNIGHT COLLECTION
ghd lancerer netop nu Midnight Collection - det ultimative luksusgavesæt til jul. Midnight Collection, som indeholder alt det udstyr, den moderne kvinde har brug for.

ghd’s nye Gold Classic styler er den mest eksklusive styler i sortimentet til dato. Med et elegant design og flader, der er glattere, afrundede og med en flot blank finish, glider den let gennem håret og giver et ultra blankt resultat.

Den nye ghd Gold Classic styler er ikke kun elegant, den understreges af guldeffekter i samspil med den stilrene, sorte overflade. Derudover er de nye, forbedrede og gyldne plader ikke bare flotte at se på – de forvandler også håret til perfektion. uanset om man vil lave lækre, store krøller eller forførende glat hår, hjælper det afrundede design med at opnå præcis den ønskede stil.

Tekst: Pia Finne
Foto: ghd

 

Denne artikel er udgivet i Hair Magazine 5. udgave 2010.

 

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Elements Xclusive - Bæredygtig nyhed fra IdHAIR

Med inspiration fra de danske kyster har IdHAIR skabt et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til håret.
Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Nyt fra Admind - Arkiver dine bilag i din Admind løsning

Hvis du er træt af at skulle gemme bilag i ringbind, så kan du nu arkivere dem direkte i din Admind løsning. Læs mere om det her.
Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

Nye GOODBYE YELLOW fra Schwarzkopf Professional

GOODBYE YELLOW modvirker gullige toner i håret og indeholder hverken SLS/SLES-sulfater. Læs mere om produktet her.
Nyheder fra ingredien!

Nyheder fra ingredien!

Hair Team Company lancerer nu to nyheder fra ingredien; ingrediBlond og Activator til alle afblegningsformål. Produkterne indeholder vigtige proteiner.
Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Pigmenteret OSIS+ Dry Shampoo - Nyhed fra Schwarzkopf Professional

Nyhed fra Schwarzkopf Professional - Nye pigmenterede tørshampoo fra OSIS+ i tre forskellige nuancer. Læs mere om nyheden her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl vil ikke være som de andre frisører. Han har sin egen mobile frisørsalon og har været en del af de allerstørste shows. Læs Hair Magazines interview her.
Per Knudsen

Per Knudsen

Kunne du tænke dig at vide mere om Per Knudsen? Læs artiklen og få svar på eksempelvis hvor han arbejder og har været i lære, hvor han henter inspiration, hvad hans bedste oplevelse er som frisør og meget mere.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!