LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Lækker Wellness-atmosfære i Ry

Hair by Melina Glassy er netop åbnet i Ry. Salonen er stilet, moderne og med en skøn atmosfære af ro og hygge. Den er indrettet i samarbejde med Frisørland, og Melina har klart haft en fantastisk fornemmelse for detaljerne.

Hair by Melina Glassy i RyDisken, der kan skimtes i venstre side af billede, der også er fra Frisørland, har runde former, der er med til at skabe den blide atmosfære.

”Mit mål var at skabe en salon, hvor jeg selv føler mig godt tilpas. Hvor jeg har god tid til mine kunder, hvor vi kan tale om andet end lige det, der står i Se&Hør, og hvor kunderne kan slappe af i rolige og behagelige omgivelser”. Det fortæller Melina Glassy, der for kort tid siden åbnede sin salon Hair by Melina Glassy i Ry.

Selvom Ry er en lille by, bærer salonen bestemt ikke præg af det. Den er indrettet med en superfin balance mellem det trendy og ”in” og den hyggelige atmosfære, der gør, at både kvinder og mænd, unge som lidt ældre finder vej til salonen. For det er en forudsætning, hvis man skal have en salon i en by som Ry.

Melina blev udlært sidste sommer, men hun har grundet forskellige omstændigheder været under uddannelse i en del år og arbejdet i en række forskellige saloner – store såvel som små.

”Netop fordi jeg har været i forskellige saloner, var jeg også helt klar over, hvordan min egen salon skulle være”, fortæller hun, drømmen var ikke en stor salon med mange ansatte og mange kunder. Tværtimod ville Melina skabe en mindre salon, hvor der er tid og ro til kunderne, og hvor man kan tale med kunderne. ”Jeg kan godt lide at følge mennesker og høre deres livshistorie, og taler man med mennesker, skabes der også den tillid, der gør, at de kommer igen”.

Stemningen af WellnesshyggeWellnesshygge kalder Melina selv atmosfæren i salonen. Indretningen er holdt i jordtoner netop for at undgå skarpe kontraster. Klippestole og massagestolene ved vasken er brune. Udstillingsvindue i salonenVinduerne i salonen benytter Melina til at brande sig. Det kan være for at få flere mænd i salonen, eller det kan være en måde at fange kundernes opmærksomhed på med en udstilling, der matcher sæsonen.


Altid drømt om at blive selvstændig

Melina har altid haft en drøm om at blive selvstændig, så da hun så, at der var en salon til salg i Ry, slog hun til. Salonen, hun overtog, havde stået, som den stod i 40 år, og Melina, hendes to veninder og hendes kæreste havde fem dage til at totalrenovere den, så den kunne stå klar til Ry by Night – og det gjorde den!

”Den sidste dag gik vi hjem klokken 4.30 om morgenen. Jeg var træt og mega stolt”. På de fem dage, renoveringen tog, rev de alt ned inde i rummet, så det kun var de rå vægge, der stod tilbage, og så gik de i gang med at bygge om, male og forvandle salonen til en moderne salon, der kan være med til at give byen et løft.

”Ry er en by, hvor der værnes om bylivet, og hvor der gøres en indsats fra alle de forretningsdrivende i forhold til at holde kunderne i byen. Derfor betyder det også noget, når der åbner en flot, ny salon”, fortæller Melina. For Melina var det vigtigt at skabe en salon, hvor hun selv føler sig godt tilpas, og hvor hun både kan finde og bevare gejsten og den gnist, der gør, at man ikke kører træt. Hair by Melina Glassy er blevet taget rigtig godt imod. Allerede nu, få uger efter åbningen, er hun fuldt booket.

”Jeg forsøger at tilpasse mig kunderne. Derfor har jeg eksempelvis åbent fra kl.8.30 til 18.30 hver dag – og fra 12-21 om torsdagen. Om fredagen serverer jeg et glas vin eller en specialøl for mine kunder, og i hverdagen serverer jeg en god kop kaffe og et stykke chokolade. Med andre ord; den gode luksus”, fortæller Melina.

Hun mener, at det er nødvendigt at tænke lidt ud af boksen. Ikke mindst fordi der faktisk ligger fem frisørsaloner i Ry. Melina gjorde dog også en indsats. Inden åbningen håndomdelte hun 7.000 flyers til beboerne i Ry og omegn, hvor hun gav 25 procent rabat i september – og det har båret frugt. I stedet for sommerfugle i maven som op til åbningen, kører hun nu hjem hver dag med et smil på læben.

Vaskestole med indbygget massageDe to vaskestole har indbygget massage,der var noget helt nyt for kunderne i Ry. Frisør MelinaMelina Glassy er megaglad og tilfredsmed sin nye salon, der er indrettet i samarbejde med Frisørland.


God hjælp fra Frisørland


Melina valgte at indrette sin nye salon i samarbejde med Frisørland, og hun fortæller, at Klaus Østergaard var en super god sparringspartner i forhold til at indrette det lange, smalle lokale i den gamle bygning, der danner rammen om salonen. Melinas kæreste er murer, og han byggede den stonewall-væg, der skaber blikfanget i salonen, og som er udgangspunktet for den øvrige indretning.

At det blev Frisørland, Melina valgte at samarbejde med, hænger sammen med, at hun altid har hørt godt om virksomheden, og at hun og kæresten fik en rigtig fin vejledning, da de besøgte showroomet. ”Og så havde de naturligvis det inventar, jeg gerne ville have”, siger hun. Melina er ikke så høj, så der blev installeret specialpumper på klippestolene, så Melina ikke skal arbejde med armene højt hævet. ”Det handler jo om at se lidt frem i tiden og indrette, så jeg skåner mig selv mest muligt. Jeg vil jo også gerne være frisør om 10 år”, siger Melina.

Klippestolene og massagestolene ved vasken er brune for at spille op til den smukke
naturstensvæg og for samtidig at gøre indretningen hyggelig og mindre kontrastfyldt. Hylderne er fræset ind i stenvæggen, og for yderligere at give salonen et element af hygge har Melina installeret en biopejs. ”Jeg ville gerne have, at min salon fremstår stilet og moderne og alligevel hyggelig, og det udtryk, synes jeg, vi har formået at skabe med de bløde jordnuancer, de hyggelige elementer, som bloklys og biopejs, det lyse træloft og lyset, der falder ind i rummet”, fastslår Melina. I højtalerne lyder blid loungemusik, og dermed understreges åndehullet i en stresset hverdag.

Salonen er 50 kvadratmeter stor, og i den ene ende har Melina indrettet et børnehjørne, hvor de små trygt kan lege, slappe af, være sig selv – og blive klippet. Netop for at tilgodese alle kunder i byen, har Hair by Melina Glassy også indført studieog pensionistrabat. ”Det var nyt i byen, men det har klart givet kunder. Salonen ligger overfor togstationen, hvor de unge, der læser i de omkringliggende, større byer, kommer til, og ved at give den 15 procent rabat kommer de også ind i salonen”.

Desuden så sender hun stort set ikke en kunde ud af salonen uden et produkt, hvilket hun også tilskriver den måde, de præsenteres på i salonen. ”På tre uger har jeg solgt 50 produkter”, siger hun og slår fast, at hun føler sig 100 procent hjemme i sin nye salon.

15 x Glashylder hvide á 495 kr. 7.425 kr.
2 x Riva full-body massagevaske til tilbudspris á kr. 17.995 kr (vejl. pris 31.595 kr) 35.990 kr.
4 x Kelly pumpestole med 5 års garanti til tilbudspris á 3.995 kr. (6.795 kr.) 15.980 kr.
4 x Ethan betjeninger hvid højglans, tilbudspris á 3.495 kr (5.795 kr) 13.980 kr.

1 x Saturn disk m/LED lys, tilbudspris á kr. 12.995 kr (14.960 kr)

12.995 kr.

3 x Colourstore, tilbudspris á 495 kr (1.090 kr)

1.485 kr.

 Samlet belysning 9.990 kr.

9.900 kr.
Tilbudspris 97.755 kr.
Vejledende pris (149.105 kr.)


Tekst:
Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Balm – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Balm beskytter, blødgør og glatter skægget. Produktet fås kun hos Brands4Hair - læs om det her.
HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsen relancerer sine krøllejern

HH Simonsens serie af krøllejern opdateres nu med nye ergonomiske håndtag med digital touch teknologi til justering af temperaturen. Læs om det her.
Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Kvalitetsbørster fra Lernberger Stafsing hos OneBlackCar

Lernberger Stafsing har udviklet en håndpoleret kvalitetshårbørste med den perfekte balance mellem naturlige hår og lange nylon-børstehår. Se dem her.
Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor’s Beard Wash – kun hos Brands4hair

Tailor's Beard Wash er det lavskummende og rensende shampoo til skæg for ægte mænd. Læs om produktet her.
Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Vogue de Trinity Contraste farver – kun hos Brands4hair

Den unikke formulering giver et løft og farver allerede farvet hår op til 4 toner i et og samme trin. Læs om Vodue de Trinity Contraste farver her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.
Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

Hair Magazine besøgte Cosmoprof i Bologna 2018

For at byde foråret velkommen på bedste vis, begav Hair Magazine sig til Bologna for at opleve dét, der efter 50 år eksistens har vokset sig til et af verdens største arrangement i den professionelle skønhedsbranche.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Poul Nejlund og Ole Jepsen

Dronningens frisør, Poul Nejlund, og hans kompagnon Ole Jepsen, der friserer prinsesse Alexandra, har med deres salon Jean-Leonard i en menneskealder haft et frisørliv langt ud over det sædvanlige.
Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl

Hans Henrik Juhl vil ikke være som de andre frisører. Han har sin egen mobile frisørsalon og har været en del af de allerstørste shows. Læs Hair Magazines interview her.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.
De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.