LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En unik salon i en lille by

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen fra salon Hårfint i Vivild. Hun mener, at man må gøre en større indsats for at hente inspiration, når man har salon i en lille by. ”Det skylder man kunderne”, siger Lone, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, dyrker triatlon og tager sig af sine fire børn.

En unik salon i en lille byEt smukt gammelt hus danner rammen om Hårfint i Vivild.

”Man kan sagtens skabe en unik salon – selv i en lille by”. Det mener Lone Hattesen, der står bag salonen Hårfint i Vivild. Den lille by, der ligger på Norddjurs, har lige over 800 indbyggere, men det bekymrer ikke Lone, for hun trækker kunder til så langt fra som Århus. Hun mener, at det i høj grad handler om, at salonen skal signalere, hvem man er som frisør. Salonen i Vivild ligger i en smuk, gammel bygning, og Lone har skabt en super hyggelig salon bygget op i lækre materialer. Og så oser den af personlighed. Man er heller ikke i tvivl om, at frisøren bag salonen er en kvinde, der ved, hvad hun vil, og som kan sit kram. ”Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan se frisørens stil i salonen, og så er det naturligvis vigtigt, at man skaber nogle omgivelser, hvor man selv kan være kreativ. Personlighed er kodeordet, og så skal kunderne synes, at det er lækkert, at fornemmelsen er god, uden de måske lige kan sætte fingeren på hvorfor”, forklarer Lone Hattesen.

Lone er, som hun selv siger det, ”ikke endt i Vivild”. Hun har selv valgt at flytte til den lille by for at starte sin salon. Faktisk begyndte hun sin karriere i en super trendy salon, som hun åbnede i Århus i 2005. Den solgte hun i 2008 og åbnede en ny salon. I 2011 flyttede hun med sin mand og deres fire børn til Vivild, fordi det passede bedst med familien. Men Lone fortæller også, at hun ikke er låst til byen. ”Lige nu passer det bare perfekt”, siger hun.

Man skal søge inspirationen
Skal man drive en frisørsalon i en lille by, mener Lone helt klart, at det er ens opgave som frisør at søge inspiration. ”Det skylder jeg ganske enkelt kunderne”, siger hun, og hun mener også, at man er nødt til at gøre en større indsats, når man er frisør i en lille by. ”Man bliver jo ikke inspireret på gaden, som man gør i eksempelvis Århus”, siger hun, ligesom hun også føler, at man bliver inspireret af at ligge side om side med andre frisører.

Tekst: Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!

”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende me”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende med at hun passer sine fire børn og er frisør på fuld tid.

Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.

Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus. Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

True Divinity MK2 fra HH Simonsen

Stylingjernet har fået digital touch-panel og dobbelt titanium- og teflon-coatede plader, der indeholder olier samt turmalin, og kan rotere 360 grader.
L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

L'Oréal Professionnel introducerer SHIMMER

For første gang har L'Oréal Professionnel indgået et samarbejde med nogle af de førende makeupartister og skabt de ultra trendy #shimmerhair looks.
Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nu hos HeadBrands

Vinyl Pomaden fra Headbrands beskytter håret mod luftfugtighed, samt er fugtgivende og giver høj glans uden at tynge ned. En pomade der er let at vaske ud.
Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Nyheder fra Oil Can Grooming nu hos Frisørshopping.dk

Oil Can Grooming har nu lanceret 2 nye produkter, begge med navnet Angels’ Share; Beard Oil og Shave Oil. Velduftende produkter, maskuline i både udseende og duft.
Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Forårets Wet Brushes fra HH Simonsen

Den anerkendte Wet Brush kommer nu i tre nye limited editions, som matcher forårets farver og stemning. Se dem her og læse mere om børstens konstruktion.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internationale branchemesse TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fandtes der det meste til den, der elsker hår i alle dets former. Læs om det her og se billederne!
Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Wella Nordic Creative Team præsenterede sæsonens trends

Der var fuldt hus, da en masse frisører blev inviteret indenfor af Wella Professionals til en aften, der skulle inspirere og gennemgå denne sæsons trends.
Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Karim Belkhelfa

Karim Belkhelfa

Karim Belkhelfa mener kun, det er de døde fisk, der svømmer med strømmen. ”Det er langt sjovere og mere udfordrende at gå imod”, siger han. Kreativitet er hans omdrejningspunkt, og igennem sine 30 år som frisør har han oplevet meget.
Rikke Brøns

Rikke Brøns

Rikke Brøns er en visionær og fremadrettet frisør og forretningskvinde med frisørsalon, luksus-SPA og klinik i Skive. Det har været hårdt arbejde at sætte sig ind at drive forretning.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.