LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En unik salon i en lille by

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen fra salon Hårfint i Vivild. Hun mener, at man må gøre en større indsats for at hente inspiration, når man har salon i en lille by. ”Det skylder man kunderne”, siger Lone, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, dyrker triatlon og tager sig af sine fire børn.

En unik salon i en lille byEt smukt gammelt hus danner rammen om Hårfint i Vivild.

”Man kan sagtens skabe en unik salon – selv i en lille by”. Det mener Lone Hattesen, der står bag salonen Hårfint i Vivild. Den lille by, der ligger på Norddjurs, har lige over 800 indbyggere, men det bekymrer ikke Lone, for hun trækker kunder til så langt fra som Århus. Hun mener, at det i høj grad handler om, at salonen skal signalere, hvem man er som frisør. Salonen i Vivild ligger i en smuk, gammel bygning, og Lone har skabt en super hyggelig salon bygget op i lækre materialer. Og så oser den af personlighed. Man er heller ikke i tvivl om, at frisøren bag salonen er en kvinde, der ved, hvad hun vil, og som kan sit kram. ”Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan se frisørens stil i salonen, og så er det naturligvis vigtigt, at man skaber nogle omgivelser, hvor man selv kan være kreativ. Personlighed er kodeordet, og så skal kunderne synes, at det er lækkert, at fornemmelsen er god, uden de måske lige kan sætte fingeren på hvorfor”, forklarer Lone Hattesen.

Lone er, som hun selv siger det, ”ikke endt i Vivild”. Hun har selv valgt at flytte til den lille by for at starte sin salon. Faktisk begyndte hun sin karriere i en super trendy salon, som hun åbnede i Århus i 2005. Den solgte hun i 2008 og åbnede en ny salon. I 2011 flyttede hun med sin mand og deres fire børn til Vivild, fordi det passede bedst med familien. Men Lone fortæller også, at hun ikke er låst til byen. ”Lige nu passer det bare perfekt”, siger hun.

Man skal søge inspirationen
Skal man drive en frisørsalon i en lille by, mener Lone helt klart, at det er ens opgave som frisør at søge inspiration. ”Det skylder jeg ganske enkelt kunderne”, siger hun, og hun mener også, at man er nødt til at gøre en større indsats, når man er frisør i en lille by. ”Man bliver jo ikke inspireret på gaden, som man gør i eksempelvis Århus”, siger hun, ligesom hun også føler, at man bliver inspireret af at ligge side om side med andre frisører.

Tekst: Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!

”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende me”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende med at hun passer sine fire børn og er frisør på fuld tid.

Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.

Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus. Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Produkterne indgår i den aktuelle startpakke fra Pickedout Concept. Startpakken og sortimentet varierer efter sæson og efterspørgsel.
ghd introducerer styleren ghd gold

ghd introducerer styleren ghd gold

Nu introducerer ghd den nye ghd gold professional styler efterlader håret glattere, blødere og sundere.
Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Æsken indeholder et nyt luksuriøst udvalg af hårprodukter fra IF, der er sammensat med henblik på at tilføje næring, styrke og reparation til alle hårtyper.
Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.
Fest og farver med Guy Tang i København

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om sin nye farveserie, #Mydentity. Læs om showet her.
Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

117 frisører havde fundet vej til Wella-studiet i starten af februar til inspirerende show, hvor forårets og sommerens trends stod på programmet.
Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Wella lancerede nye System Professional i smukke omgivelser

Det kolde og triste vintervejr var skiftet ud med tropisk Balesisk stemning, da Wella Professionals inviterede til et eksklusivt event i smukke omgivelser.
Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Sebastian Professional - Designers Remix AW18

Hair Magazine var med da Sebastian Professional stylede hår til Designers Remixs AW18 show under Copenhagen Fashion Week 2018 i sidste uge.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

John Stender (2008)

John Stender (2008)

John Stender holdt op med at klippe for mange år siden. Men han er købmand til fingerspidserne, og han ser gerne sine 20 saloner udvidet til 30-35 stykker over årene.
Irina De - Gold Pantera

Irina De - Gold Pantera

At træde ind i Gold Pantera er som at træde ind i slottets festsal. Og det er netop den atmosfære, Irina De vil skabe.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.