LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En unik salon i en lille by

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen fra salon Hårfint i Vivild. Hun mener, at man må gøre en større indsats for at hente inspiration, når man har salon i en lille by. ”Det skylder man kunderne”, siger Lone, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, dyrker triatlon og tager sig af sine fire børn.

En unik salon i en lille byEt smukt gammelt hus danner rammen om Hårfint i Vivild.

”Man kan sagtens skabe en unik salon – selv i en lille by”. Det mener Lone Hattesen, der står bag salonen Hårfint i Vivild. Den lille by, der ligger på Norddjurs, har lige over 800 indbyggere, men det bekymrer ikke Lone, for hun trækker kunder til så langt fra som Århus. Hun mener, at det i høj grad handler om, at salonen skal signalere, hvem man er som frisør. Salonen i Vivild ligger i en smuk, gammel bygning, og Lone har skabt en super hyggelig salon bygget op i lækre materialer. Og så oser den af personlighed. Man er heller ikke i tvivl om, at frisøren bag salonen er en kvinde, der ved, hvad hun vil, og som kan sit kram. ”Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan se frisørens stil i salonen, og så er det naturligvis vigtigt, at man skaber nogle omgivelser, hvor man selv kan være kreativ. Personlighed er kodeordet, og så skal kunderne synes, at det er lækkert, at fornemmelsen er god, uden de måske lige kan sætte fingeren på hvorfor”, forklarer Lone Hattesen.

Lone er, som hun selv siger det, ”ikke endt i Vivild”. Hun har selv valgt at flytte til den lille by for at starte sin salon. Faktisk begyndte hun sin karriere i en super trendy salon, som hun åbnede i Århus i 2005. Den solgte hun i 2008 og åbnede en ny salon. I 2011 flyttede hun med sin mand og deres fire børn til Vivild, fordi det passede bedst med familien. Men Lone fortæller også, at hun ikke er låst til byen. ”Lige nu passer det bare perfekt”, siger hun.

Man skal søge inspirationen
Skal man drive en frisørsalon i en lille by, mener Lone helt klart, at det er ens opgave som frisør at søge inspiration. ”Det skylder jeg ganske enkelt kunderne”, siger hun, og hun mener også, at man er nødt til at gøre en større indsats, når man er frisør i en lille by. ”Man bliver jo ikke inspireret på gaden, som man gør i eksempelvis Århus”, siger hun, ligesom hun også føler, at man bliver inspireret af at ligge side om side med andre frisører.

Tekst: Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!

”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende me”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende med at hun passer sine fire børn og er frisør på fuld tid.

Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.

Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus. Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Stort udvalg i Barberpoles hos Frisørshopping

Du finder Danmarks største udvalg af de kendte barberpoles hos Frisørshopping. Nu er sortimentet yderligere udvidet, så der er noget for enhver salon og barbershop.
Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Balmain Paris introducerer Overnight Repair Serum

Som en nyhed i sin Care-serie, lancerer Balmain Paris nu Overnight Repair Serum, der reducerer synlige tegn på slidt og skadet hår.
Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Nyheder fra Dapper Dan hos Frisørshopping

Dapper Dan har lanceret et par nyheder, der netop er kommet til Danmark. Der er tale om Sea Salt Spray samt en Hair & Body shampoo, der forhandles af Frisørshopping.dk
Ocean Spray fra Maria Nila

Ocean Spray fra Maria Nila

Teksturspray med ekstra hold, der giver et naturligt resultat. Sulfat- og parabenefri med 100 % veganske ingredienser. Læs om det her.
Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx lysningspulver kun hos Brands4hair

Oxiblonde Evoplexx fra Trinity Haircare præsenterer nu en lysningsserie, der er både skånsom og med en masse fordele. Læs om den her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

WELLA TRENDS FORÅR/SOMMER 2016

Deltagerne fik vist de forskellige teknikker bag de nye Ecaille looks, samt hvordan de kunne tilpasse trendteknikkerne til de forskellige kundetyper, som opleves i salonen. Se alle billederne i artiklen.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en lille by i England. At hun i dag har stylet såvel Paris Hilton, som Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay er helt hendes egen fortjeneste med hendes positive indstilling og hendes gå-på-mod.
Jonas Shiran Larsen

Jonas Shiran Larsen

For Jonas Shiran Larsen er det fundamentale hos en god frisør mange ting. Det drejer sig ikke kun om gode teknikker og rejser jorden rundt.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!