LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En unik salon i en lille by

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen fra salon Hårfint i Vivild. Hun mener, at man må gøre en større indsats for at hente inspiration, når man har salon i en lille by. ”Det skylder man kunderne”, siger Lone, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, dyrker triatlon og tager sig af sine fire børn.

En unik salon i en lille byEt smukt gammelt hus danner rammen om Hårfint i Vivild.

”Man kan sagtens skabe en unik salon – selv i en lille by”. Det mener Lone Hattesen, der står bag salonen Hårfint i Vivild. Den lille by, der ligger på Norddjurs, har lige over 800 indbyggere, men det bekymrer ikke Lone, for hun trækker kunder til så langt fra som Århus. Hun mener, at det i høj grad handler om, at salonen skal signalere, hvem man er som frisør. Salonen i Vivild ligger i en smuk, gammel bygning, og Lone har skabt en super hyggelig salon bygget op i lækre materialer. Og så oser den af personlighed. Man er heller ikke i tvivl om, at frisøren bag salonen er en kvinde, der ved, hvad hun vil, og som kan sit kram. ”Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan se frisørens stil i salonen, og så er det naturligvis vigtigt, at man skaber nogle omgivelser, hvor man selv kan være kreativ. Personlighed er kodeordet, og så skal kunderne synes, at det er lækkert, at fornemmelsen er god, uden de måske lige kan sætte fingeren på hvorfor”, forklarer Lone Hattesen.

Lone er, som hun selv siger det, ”ikke endt i Vivild”. Hun har selv valgt at flytte til den lille by for at starte sin salon. Faktisk begyndte hun sin karriere i en super trendy salon, som hun åbnede i Århus i 2005. Den solgte hun i 2008 og åbnede en ny salon. I 2011 flyttede hun med sin mand og deres fire børn til Vivild, fordi det passede bedst med familien. Men Lone fortæller også, at hun ikke er låst til byen. ”Lige nu passer det bare perfekt”, siger hun.

Man skal søge inspirationen
Skal man drive en frisørsalon i en lille by, mener Lone helt klart, at det er ens opgave som frisør at søge inspiration. ”Det skylder jeg ganske enkelt kunderne”, siger hun, og hun mener også, at man er nødt til at gøre en større indsats, når man er frisør i en lille by. ”Man bliver jo ikke inspireret på gaden, som man gør i eksempelvis Århus”, siger hun, ligesom hun også føler, at man bliver inspireret af at ligge side om side med andre frisører.

Tekst: Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!

”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende me”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende med at hun passer sine fire børn og er frisør på fuld tid.

Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.

Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus. Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Ny hårplejeserie fra Trinity Haircare

Trinity Haircare lancerer en ny plejeserie med naturens bedste råvarer. Læs mere om det her.
Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

Quick Dry Heat Spray og Curlicue Cream fra Maria Nila

To nyehder fra Maria Nila. Quick Dry Heat Spray er en beskyttende og glansgivende varmebeskyttelse. Curlicue Cream er en stylingcreme til krøllet hår.
CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

CC-Series Copper Ceramic og HD Calima Copper fra Jaguar

Kobber er trendfarven, der har fundet vejen frem indretningen i hjemme til salonerne. Jaguar lancerer nu en kobberfarvet limited edition.
Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Paddle brush fra Philip B nu hos Oneblackcar

Børste fra Philip B lavet i de fineste naturmaterialer og ergonomisk design. Læs mere om produktet, der nu fås hos Oneblackcar.
Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Nyhed hos HeadBrands: Amika Normcore Signature

Hos HeadBrands finder I nu Amika Normcore Signature, der består af en cremet og skånsom shampoo og conditioner, der mildt rengør og fugter håret.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Efterårsfest med Hair Team Company

Efterårsfest med Hair Team Company

Hair Team Company har netop lige afholdt to shows fyldt med viden, venskabelighed og vilde nyheder! Var du ikke med, kan du læse om de to shows her.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor, da der skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Manden i spidsen var Eugene Souleiman.
A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

A World in Color – farveeksplosion med Wella Professionals

Det var noget for enhver smag, da Wella Professionals kårede vinderme i TrendVision og relancerede Koleston Perfect i et eventet A World in Color i København.
Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Intercoiffures europæiske kongres i Interlaken

Frisører fra hele verden rejste gennem fantastiske udsigter til turkise søer og hvide alpetoppe for at mødes på tværs af landegrænser, udveksle erfaringer og inspireres af hinanden.
Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Jonas Shiran Larsen

Jonas Shiran Larsen

For Jonas Shiran Larsen er det fundamentale hos en god frisør mange ting. Det drejer sig ikke kun om gode teknikker og rejser jorden rundt.
Helle Bøgvad

Helle Bøgvad

Hair Magazine har talt med frisør Helle Bøgvad om hendes salon og undervisning, og nærværet, som Helle havde brug for at genfinde.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær mere om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Er du nysgerrig på på Wella Professionals Koleston Perfect Me+? Ved at tage dette 9-minutters seminar lærer du alt, du behøver at vide.
Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Se hvordan du kan klippe en lob med en barberkniv

Her kan du se, hvordan du kan bruge en barberkniv til at klippe en lob. Se videoen her, der viser step-by-step, hvad du skal gøre.
Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Balmain Spring/Summer 2019 Menswear

Bliv inspireret af håret og moden, der var at finde på catwalken, da Balmain Paris afholdte modeshow i slutningen af juni.
Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Fejring af Frisørens dag den 19. juni

Missede du den live tale som Hair Magazines Chief Editor, Camilla Svensson, holdt for frisørerne på Frisøren dag? Se den her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.