LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

En unik salon i en lille by

”Jeg er ikke ”endt” i en lille by. Jeg har valgt det”. Det siger Lone Hattesen fra salon Hårfint i Vivild. Hun mener, at man må gøre en større indsats for at hente inspiration, når man har salon i en lille by. ”Det skylder man kunderne”, siger Lone, der, ud over at være frisør, har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, dyrker triatlon og tager sig af sine fire børn.

En unik salon i en lille byEt smukt gammelt hus danner rammen om Hårfint i Vivild.

”Man kan sagtens skabe en unik salon – selv i en lille by”. Det mener Lone Hattesen, der står bag salonen Hårfint i Vivild. Den lille by, der ligger på Norddjurs, har lige over 800 indbyggere, men det bekymrer ikke Lone, for hun trækker kunder til så langt fra som Århus. Hun mener, at det i høj grad handler om, at salonen skal signalere, hvem man er som frisør. Salonen i Vivild ligger i en smuk, gammel bygning, og Lone har skabt en super hyggelig salon bygget op i lækre materialer. Og så oser den af personlighed. Man er heller ikke i tvivl om, at frisøren bag salonen er en kvinde, der ved, hvad hun vil, og som kan sit kram. ”Jeg synes, at det er vigtigt, at man kan se frisørens stil i salonen, og så er det naturligvis vigtigt, at man skaber nogle omgivelser, hvor man selv kan være kreativ. Personlighed er kodeordet, og så skal kunderne synes, at det er lækkert, at fornemmelsen er god, uden de måske lige kan sætte fingeren på hvorfor”, forklarer Lone Hattesen.

Lone er, som hun selv siger det, ”ikke endt i Vivild”. Hun har selv valgt at flytte til den lille by for at starte sin salon. Faktisk begyndte hun sin karriere i en super trendy salon, som hun åbnede i Århus i 2005. Den solgte hun i 2008 og åbnede en ny salon. I 2011 flyttede hun med sin mand og deres fire børn til Vivild, fordi det passede bedst med familien. Men Lone fortæller også, at hun ikke er låst til byen. ”Lige nu passer det bare perfekt”, siger hun.

Man skal søge inspirationen
Skal man drive en frisørsalon i en lille by, mener Lone helt klart, at det er ens opgave som frisør at søge inspiration. ”Det skylder jeg ganske enkelt kunderne”, siger hun, og hun mener også, at man er nødt til at gøre en større indsats, når man er frisør i en lille by. ”Man bliver jo ikke inspireret på gaden, som man gør i eksempelvis Århus”, siger hun, ligesom hun også føler, at man bliver inspireret af at ligge side om side med andre frisører.

Tekst: Pia Finne
Fotograf: Jesper Skovlund

Læs hele artiklen i vores online magasin - klik her!

”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende me”Jeg hviler ikke i middelmådigheden. Jeg vil gerne præsetere noget mere…”, lyder det fra Lone Hattesen. Og det ”drive” har bund i hendes konkurrencegen. Hun har været med i Robinson Ekspeditionen to gange, og i dag dyrker hun triatlon, sideløbende med at hun passer sine fire børn og er frisør på fuld tid.

Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.Lone har indrettet sin salon med en høj grad af personlighed. Hun mener, at en salon skal afspejle frisøren.

Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus. Lækre materialer og en enkelhed samt overskuelighed præger Hårfint i Vivild, hvor Lone tiltrækker kunder fra Århus.

Artiklen er længere - læs resten af artiklen i vores online magasin klik her!

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Nye lanceringer i IdHAIR Elements Xclusive serien

Yderligere fire produkter lanceres nu i IdHAIRS bæredygtige serie Elements Xclusive. Læs om produkterne her.
Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Cleansing Conditioner - Oil Reflection fra Wella

Wella Cleansing Conditioner er en rensende balsam med en skånsom formula, der nænsomt renser håret og efterlader det blødt, gennemfugtet og glansfuldt.
Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Duftlys og gaveæsker fra Maria Nila

Den veganske hårplejeproducent Maria Nila fortsætter med at udvide sit sortiment ud over hårpleje og -styling. Maria Nila præsenterer duftlys og gaveæsker.
TIGI introducerer Copyright Care

TIGI introducerer Copyright Care

TIGI Copyright Care er en serie af nærende plejeprodukter skabt med fokus på behandlingsfasen af klip og farve og giver umiddelbare resultater. Læs mere her!

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration og flere af landets store navne var på scenen denne aften.
La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique x Nobi Talai til Paris Fashion Week SS19

Under temaet "Urbane Nomader" skabte La Biosthetique de smukke hår- og makeuplooks til Nobi Talais show under Paris Fashion Week SS19.
L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L'Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Der var trendy klip, farve og opsætninger på menuen, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.
Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' første TrendVison Creative Retreat Experience

Wella Professionals' internationale TrendVision 2018 løb af stablen i Lissabon, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience.
La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

La Biosthetique for Talbot Runhof til Paris Fashion Week SS19

Det er ganske vist nogle uger siden, at Paris Fashion Week SS19 løb af stablen, men det betyder ikke, at vi stopper med at inspireres. La Biosthetique skabte hårlooket til Talbot Runhofs show.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci

Serdar Yatakci vandt American Crew All Star Challenge i Danmark, og dermed også en billet til den internationale konkurrence i Bruxelles. Læs alt om det her.
Johnny Poulsen

Johnny Poulsen

Hos Johnny i salon Arthur bliver der ikke kun klippet og stylet smarte frisurer. Her er der tid til fordybelse og åndelig samtale. Johnny elsker nemlig originaliteten hos sin kunder.

Nyeste videoer se flere videoer

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

Naturlige og teksturerede bølger med ghd

I denne video viser ghd, hvordan du får det såkaldte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerede bølger for et cool og sexet look.
Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Long Hair Tutorial af Benjamin Martin -Bryllupsopsætning - tutorial

Talentfulde Benjamin Martin viser i denne tutorial tre forskellige festopsætninger, der passer godt til fest og bryllup. Se videoen her.
ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

ghd "how to" - perfekte bølger med glattejern

I denne video viser ghd, hvordan man laver det perfekte wavy hår med et glattejern.
Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre stereotyper

Skønhedsbrandet Nõberu of Sweden fortsætter med at udfordre billedet af mandlighed med den nye kampagne Be Yourself More.
Lær at lave en paryk med Redken

Lær at lave en paryk med Redken

Redken viser her, hvordan man kan lave en paryk, der er perfekt til alle Halloween-festerne, der er lige rundt om hjørnet - kun fantasien sætter grænserne!