LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

Rebecca Taylor – en farverig og ydmyg inspirationskilde

Med ti år på sociale medier i bagagen og en halv million følgere kan hun roligt kaldes for Instagrams farvedronning. Hair Magazine var så heldige at fange amerikanske Rebecca Taylor til en snak om ydmyghed, livet som kendt, hendes store interesse for farve og samarbejdet med finske Sim Sensitive.

Da vi møder Rebecca på skønhedsmessen Cosmoprof, står hun på scenen og viser de nye farver SensiDO Trillion Tones frem, der netop er blevet lanceret efter flere års samarbejde med det finske firma Sim Sensitive. At hun er vant til at stå på scenen, er ikke svært at se, når hun så let som ingenting farver modellens hår i alle havets farver og passioneret fortæller om produkterne.
"Personligt har jeg aldrig arbejdet med farver som Trillion Tones, fordi der ikke tidligere har eksisteret noget lignende. De kaldes "hybridfarver", og det er de virkelig! Det er ikke kun stærke farver men også naturlige. De fungerer både som toning, permanent- eller demifarver - man kan skabe ALT med dem". 

Rebecca Taylor sammen med Tatu Viherma, CEO for SIM Sensitive.Rebecca Taylor sammen med Tatu Viherma, CEO for SIM Sensitive.

Rebecca har haft en aktiv rolle i skabelsesprocessen og har påvirket både funktionen og kvaliteten ved løbende at teste farverne. Da Sim Sensitives farver er 100% udviklet og produceret på deres fabrik uden for Tammerfors i Finland, har det for Rebeccas vedkommende indebåret mange tidlige telefonsamtaler med kemisten Kaisa og diverse rejser over Atlanten.

"Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med, havde jeg samtidigt to andre foretagender, der spurgte, om jeg ville være ambassadør for deres færdigtudviklede produkter - men det var jeg ikke interesseret i. Jeg fulgte min mavefornemmelse i stedet for. Det har været så fedt at være med til at skabe farveserien fra bunden, og de har virkelig lyttet til mig".  

Det er netop farve, der er Rebeccas store interesse. Hun har altid elsket alt, der har med farve at gøre. Som hendes egen farverige Instagramprofil viser, så laver hun alt fra naturlige nuancer til crazy blandinger med skarpe kontraster.

Brugbar uddannelse
Rebecca startede sin karriere i frisørbranchen for 14 år siden efter at have taget en kandidatgrad i markedsføring. Men hun indså hurtigt, at det ikke var det, hun ville arbejde med.
"Først tænkte jeg, at jeg havde spildt alle de penge, jeg havde brugt på en uddannelse, som jeg ikke ville komme til at bruge. Men det har faktisk hjulpet mig meget på sociale medier i mit arbejde som frisør".

Hjemme i Vestre Hollywood har hun en såkaldt "suite" - en egen lille privat salon i et større lokale, hvor hun styler modeller til sine sociale medier, skaber kollektioner, tester produkter og udvikler nye.
"Nu har jeg et lokale til alt, jeg laver, og bruger ikke længere køkkenet, hvilket jeg gjorde, da jeg først flyttede Californien", griner Rebecca. "Jeg har brug for pladsen - det er helt sikkert".

Tidligt i sin frisørkarriere begyndte Rebecca at arbejde med uddannelse. Hun arbejdede først for Joico i syv år, før hun fik sit egen firma. Siden da har hun uddannet i eget regi. 

På Cosmoprof i Bologna farvede Rebecca en model med de nye farver, SensiDO Trillion Tones.På Cosmoprof i Bologna farvede Rebecca en model med de nye farver, SensiDO Trillion Tones.På Cosmoprof i Bologna farvede Rebecca en model med de nye farver, SensiDO Trillion Tones.

Socialt netværk
Da vi taler om hendes karriere, er det svært ikke at nævne sociale medier - noget, der ifølge Rebecca har spillet en stor rolle i at opbygge hendes brand og netværk.
"Jeg har arbejdet med sociale medier i ti år. Det startede med MySpace, derefter Facebook og nu Instagram, Snapchat og Parascope - det meste! Jeg er 37 år nu, så nu prøver jeg at tænke mere i retning af hvad, der optager ungdommen".

Hvorfor hun er blevet så stor online, mener Rebecca har noget at gøre med måden, hvorpå hun kommunikerer på sine kanaler, og at hun deler ud af alt; uddannelse, inspiration, sin personlighed, ting, der optager hende, og ikke mindst sig selv.

Kendistilværelse
Da hun får spørgsmålet, om der er nogle frisører, hun ser op til, tænker hun sig lidt om, før hun svarer; "Det er ikke de kendte frisører. For mig handler det ikke om tal eller følgere men om integritet og dét at være unik. Jeg ser op til folk, der gør tingene anderledes, og som er sig selv, har en god personlighed og et normalt ego".

For to år siden blev Rebecca udnævnt som verdens bedste colorist af Glamour Magazine. Året før vandt hun både Stylist Choice Award og Hair Color Educator of the Year, og hun har været på amerikansk TV flere gange. Blandt andet var hun med i Good Morning America for at vise en af hendes farveteknikker, der har fået stor opmærksomhed.

På trods af utallige udmærkelser og priser, for ikke at snakke om hendes 500.000 følgere på Instagram, indså hun hurtigt, at hun ikke ville være den type, som en kendistilværelse ofte fører med sig. 
"Man bliver hurtigt egoistisk, når man indser, hvor godt det går, eller når man begynder at få meget opmærksomhed. Jeg gik igennem en "fase" ved 20.000 følgere, hvor jeg tjekkede telefonen konstant. Men så stoppede jeg op og tænkte: " Dette er galskab! Jeg må ikke blive sådan en person". En halv million følgere senere ved jeg snart ikke, hvad jeg skal tro, men jeg fortsætter med at gøre dét, jeg gør".

Ifølge Rebecca selv er hendes største fordel, at hun, selv efter ti år, er relevant på sociale medier. Det har krævet meget arbejde, men hun er stolt af relationen, hun har opbygget med stylister og følgere verden over.
"Stadig at være ydmyg og gøre dét, jeg elsker, er en præstation, synes jeg. Ikke at få et stort ego, er ikke let". 

Rebecca har delt sin inspiration på sociale medier i ti år og har nået 500.000 følgere på Instagram,Rebecca har delt sin inspiration på sociale medier i ti år og har nået 500.000 følgere på Instagram,Rebecca har delt sin inspiration på sociale medier i ti år og har nået 500.000 følgere på Instagram, hvor hun deler sine farverige kreationer som frisurerne på billedet til venstre. Foto: Rebecca Taylor.

Trendrevolution
Da vi kommer ind på trends, og hvad, hun ser, er på vej ind, mener hun, at balayagen kommer til at leve videre som et klassisk look, men at vi også kommer til at se mere innovativt hår. Hun pointerer, at det ikke nødvendigvis behøver at være vildere hår men innovativt på en måde, der fortsat får kunden til at føle sig lækker. Naturlige og jordnære toner er en kommende trend, men det meste kommer til at fungere, så længe det ser æstetisk lækkert ud og gør kunden lykkelig.
"Vi er midt i en revolution af trends og teknikker med sociale mediers indflydelse. Stylisterne behøver ikke længere at vente på, at de mange brands viser dem, hvad der er trendy. Tværtimod skaber de trends selv. Hvem ved, hvad der sker i fremtiden? Jeg er sikker på, at vi på et tidspunkt vil gå tilbage mod det enklere. Men når man ser, hvad der laves med hår i dag, hvordan skal vi så kunne gå tilbage til almindeligt brunt, blondt og rødt hår? Det bliver svært".

Til sidst får hun spørgsmålet om, hvor hun ser sig selv om ti år.
"Mit mål er at fortsætte med undervisning, forsøge at inspirere og fortsætte med at arbejde med brands, jeg respekterer, og som respekterer mig. Og selvfølgelig arbejde med hår! Rejse til Bali en gang imellem vil jeg også gerne. Det er vel ikke for meget at forlange?".

Nej, på ingen måde, tænker vi. Hair Magazine følger spændt Rebecca Taylor fremover - ikke mindst på Instagram. Vil yderligere ti år på sociale medier betyde en million følgere? Hvem ved - det vil tiden vise.

I’ve never seen a prettier bunch of heads on sticks ever in my life! LOL. This was most of these artist’s FIRST experience trying @trilliontones and just look at all of the beauty...almost too much to handle 😍🌈 Now buckle up for day two, we have 23 human models that we’re about to create the same magic on. Hang onto your butts! Also s/o to @color_map for providing all of the artists with an amazing color-coded swatchbook to test colors on. What a awesome tool for our creative process! Please forgive me if I’ve forgotten to tag anyone, comment and I’ll make sure I add you 😊 @hairbytoyer @hair_stylista @just_Jboz @__snegga__ @iamthe1whoknocks @cryistalchaos @ambrosiacarey @kelseydeuelhair @caitlinfordhair @caitlintyczka @paulcallaghanhair @jayrua_glam @pinupjordan @theconfessionsofahairstylist @jaymz.marsters @piatupop @kristinacheeseman @stevievincentstudios @maniamokhova @simsensitive #trilliontones #trilltribe #hybridhaircolor #coloralchemy #haircolor #contest #beauty #hairgoals #colorfulhair #hair #hairstylist #haircolor #contest #entertowin #hairlove #hairgoals

Et opslag delt af Rebecca Taylor (@rebeccataylorhair) den14. Apr, 2018 kl. 11.25 PDT

Tekst & foto: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.) 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Ny Saddle Seat klippestol fra Efalock hos Cosmobell

Denne lækre klippestol er udstyret med de intelligente ClicTec hjul og er lavet i et flot design. Læs om det her.
Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Efalock ClicTec hjul hos Cosmobell

Er du træt af at fjerne hår i dine hjul er dette løsningen. Læs her om de smarte hjul, der fås hos Cosmobell.
Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

Børneshampoo med ekstra god samvittighed fra IdHair

IdHair har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor du er med til at støtte børnene, når du køber produktet. Læs mere her.
Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

Beard Junk by Waterclouds - Cream Beard Balm

En fugtgivendene skægcream, der indeholder Camellia Oil, Macadamian Nød Oil og Argan Oil. Læs om det her.
Velour hårbøjler fra Everneed

Velour hårbøjler fra Everneed

Everneed lancerer nu disse fine velour hårbøjler. Hårbøjlerne fås i forskellige farve, nogle ensartet og andre med print. Se dem her.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Trinity Haircare fejrede 10 år i Amsterdam

Elite Experience blev afholdt for første gang for at markere Trinity Haircares 10 års jubilæum. Arrangementet i Amsterdam bød på et storslået show med Morten Lynge og Hasse Kliem på scenen.
Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

Indvielse af Davines Village og WWHT i Parma

I løbet af de tre dage i Parma blev frisørerne inviteret til en helhedsoplevelse med masser af hår, bæredygtigt initiativ og afgørelsen i Davines World Style Contest.
Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede 10 år i Barcelona

Revlon Style Masters fejrede ti år i Barcelona med et storslået show, inspirerende hår, de seneste trends og danske Brit Laursen i finalen i American Crew All-Star Challenge.
På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

L'Oréal Professionnel - Stilsikkert og bæredygtigt i Paris

Stilikoner, Instagramvenlige drinks og innovative lanceringer stod på programmet, da L’Oréal Professionnel indbød til presseevent i Paris.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Hasse Kliem

Hasse Kliem

Hair Magazine er gået tæt på Hasse Kliem, der driver salonen Moreteasir. For Hasse er frisørfaget en passion, og han er stadig fascineret af faget.
Allan Kliim

Allan Kliim

Allan Kliim søger konstant nye udfordringer, og han stiller sig aldrig helt tilfreds med tingenes tilstand.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspiration till fine blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du indblik i stylingen af hele fire forskellige modeller med forskellige hårlængder og stil.
Har du set den nye glittertrend?

Har du set den nye glittertrend?

Nu kan man gå all-in på glitter og gøre det til en del af sit helhedslook ved at tilføje det til håret. Se det her!
Inspiration til brudefrisurer

Inspiration til brudefrisurer

Bryllupsæsonen er gået i gang! Der findes adskillige muligheder til brudefrisuren og ønsker fra bruden kan strække vidt. Se inspirationsvideoen her!
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske fletninger

Følg med i videoen, hvor Sofia Geideby viser, hvordan du laver en enkel, fin og sommerlig frisurer med fletninger.
Gun-Britt Makeover

Gun-Britt Makeover

Som noget nyt har Gun-Britt Coiffure startet Gun-Britt Makeover. Løbende vil vi kunne følge med i diverse makeovers. Her har I den første.