LEVERANDØRER

kursuskalender

webshops

New Image i Klarup - Nyindrettet af Schwarzkopf Professional!

Rikke Nørvang har netop bygget en helt ny salon op, nemlig New Image i Klarup, og hun har allerede masser af planer for udvidelse af forretningen. Indretningen af salonen er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional.

 
Til venstre ses Rikke Nørvang som overtog sin første salon inden hun var blevet udlært. Til højre ses venteområdet, hvor farvede stole bryder det sort/hvide look

Se seneste salonindretning her Elite salonen i Lemvig - nyindrettet med Schwarzkopf Prefessional

”Jeg kan godt lide, der sker noget”. Sådan siger Rikke Nørvang, der har haft egen salon siden 1998. Allerede som elev overtog hun nemlig sit elevsted! I 2002 åbnede hun en salon ”New Image” i forbindelse med sit hjem. I dag i 2014 er hun vokset ud ad den. Hun købte derfor en gammel bodega i Klarup, som blev revet ned, og hun byggede salon New Image Version 2.0.

”De første mange år stod jeg alene i min salon, men for fem år siden fik jeg min første elev. Virksomheden blev udvidet med hudpleje, idet jeg også er uddannet kosmetolog, og til sidst stod vi to uddannede frisører og en frisørelev samt tre kosmetologelever på 22 kvm! Så var det, jeg besluttede, at nu var tiden inde til at flytte”, fortæller Rikke med et smil.

 
Til venstre ses disken i stål som Rikkes svoger har lavet. Til højre ses vognene på hjul som matcher resten af salonens indretning og er fra Schwarzkopf Professional.

Hun valgte at bygge salonen helt fra bunden, ikke mindst fordi hun så kunne få det, præcist som hun gerne ville have det. Og det har hun fået. Huset er på 130 kvm. En del lejer Rikke ud, selve salonen er på 48 kvm, og hertil kommer et fint køkken og lagerplads med videre.

Indretningen af New Image er sket i samarbejde med Schwarzkopf Professional, som Rikke har samarbejdet med på farvefronten gennem de seneste seks år.
”Samtidig har jeg set flere af de saloner, de har indrettet, og synes, de var flotte. Så det var egentlig ikke svært at træffe et valg”, fortæller Rikke.


Masser af luft og lys

Efter at have stået godt sammenpresset i den gamle salon, var det vigtigt for Rikke, at der var masser af lys, luft og rum i den nye salon.


Til venstre ses kundestole, behandlingspladser og spejle fra Schwarzkopf Professional.Til højre ses et af de to behandlingsrum som Rikke har indrettet til ansigtsbehandlinger med videre.

Her er indrettet syv klippepladser og to vaskepladser samt to behandlerrum til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger med videre.

Og Rikke fornemmer, at det, at der er flere muligheder i salonen, tiltrækker kunder.

”Der er selvfølgelig nogen, der ikke synes, det er så fedt at komme ind i en salon, hvor der sidder andre mennesker, hvis man skal have en ansigtsbehandling, men de fleste synes, det er fint, og inspireres måske til også at blive klippet”, fortæller Rikke, der har planer om at udvide yderligere med spraytan, massage og hotstone massage.

Enkelt og stilrent

Stilen i New Image er enkel og stilren og lidt rå med en kombination af sorte stole, hvide og sorte borde samt stål. Bl.a. står disken, som Rikkes svoger har lavet, i stål, ligesom fodstøtterne er i stål og hertil kommer glashylder.


Til venstre ses de lette glashylder, som giver luft i rummet og til højre ses vaskepladserne. Rikke har valgt massagestole fra Schwarzkopf Professional.

”De sorte stole ved klippe- og vaskepladserne spiller flot op til de grå gulve, og de sorte borde, hvor kunderne kan sidde og få en kop kaffe. Vaskepladserne er placeret i den ene ende af salonen, og vaskestolene er massagestole, som Rikkes kunder er meget glade for.

Salonen er så at sige delt op af to klippekonsoller med tre pladser på hver, hvoraf den ene plads kan laves om til en negleplads. ”I den gamle salon sad kunderne på rad og række. Med den nye indretning, er der bedre mulighed for at tale med kunderne, uden alle i salonen bliver involveret”, lyder det fra Rikke.

Rikkes ideer til indretningen havde Rikke og hendes mand tegnet op, hvorefter de tog tegningen med til Laust Klemmensen fra Schwarzkopf Professional, der herefter brugte den til at indrette salonen ud fra. Således står Schwarzkopf Professional også for udsugningen og belysningen i salonen.

Møblerne havde Rikke set hos Schwarzkopf Professional på en messe i Herning.

New Image i Klarup har kun været åben i kort tid, men Rikke selv er meget glad for salonen, der fungerer som den skal, og ser ud som Rikke gerne ville have det. Og kunderne, ja, de har også kun lovord at sige, om den nye salon.

Af: Pia Finne
Foto: Thomas Mikkelsen

Denne artikel blev vist i 2. udgave 2014

For yderligere information kontakt Schwarzkopf Professional på tlf.: 86 80 48 11 eller se hjemmesiden: www.bella-vista.dk

 

Annonce

Nyeste produkter se flere produktnyheder

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salonen fra Pickedout Concept

Produkterne indgår i den aktuelle startpakke fra Pickedout Concept. Startpakken og sortimentet varierer efter sæson og efterspørgsel.
ghd introducerer styleren ghd gold

ghd introducerer styleren ghd gold

Nu introducerer ghd den nye ghd gold professional styler efterlader håret glattere, blødere og sundere.
Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Iles Formula Spa Collection Box fra One Black Car

Æsken indeholder et nyt luksuriøst udvalg af hårprodukter fra IF, der er sammensat med henblik på at tilføje næring, styrke og reparation til alle hårtyper.
Børster fra Hercules Sägemann

Børster fra Hercules Sägemann

En serie med omsorgsfulde og skånsomme børster fra Hercules Sägemann lavet af materialer i høj kvalitet.
Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Philip B Luxe Wax hos One Black Car

Giv din styling hold, glans og form - med Luxe Wax opnår du et ultraholdbart resultat! Produktet er i øvrigt parabenefrit, sulfatfrit og glutenfrit.

Annonce

Nyeste shows se flere frisørshows

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

I år var Sverige værtsland, og bestyrelsen arrangerede en weekend, der virkelig indeholdt alt og lidt til. Læs mere og se billederne her.
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylede modellerne under New York Fashion Week. Lad dig inspirere!
Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Paul Mitchell som officiel hårsponsor for CFWs New Talent Scene

Copenhagen Fashion Week var teamet op med Paul Mitchell, der stod for at lave naturligt og moderigtigt hår til tre shows på New Talent Scenen.
Fest og farver med Guy Tang i København

Fest og farver med Guy Tang i København

Den populære farvekonge, Guy Tang, var fløjet ind fra Los Angeles for at fortælle om sin nye farveserie, #Mydentity. Læs om showet her.
Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

Foråret blev skudt i gang med Wella Trends SS18

117 frisører havde fundet vej til Wella-studiet i starten af februar til inspirerende show, hvor forårets og sommerens trends stod på programmet.

Annonce

Frisurekollektioner se flere frisurekollektioner

Annonce

Frisørportrætter se flere frisørportrætter

Irina De - Gold Pantera

Irina De - Gold Pantera

At træde ind i Gold Pantera er som at træde ind i slottets festsal. Og det er netop den atmosfære, Irina De vil skabe.
Tage Frandsen

Tage Frandsen

Tage Frandsen har årelang erfaring i faget. I kunstnerkredse med teater, sang og showbiz har han slået sine frisørfolder – og nydt det.

Annonce

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårtørrere i salonerne

De første hårtørrere i salonerne

Der er sket en del med udstyret i salonerne siden de første tørrehjelme i 1920'erne blev en fast bestanddel af salonens interiør. I denne video kan du se, hvordan de så ud dengang.
Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist: Disse herrefrisurer elsker kvinder

Stylist Ashley Weston giver sit bud på 5 forskellige herrefrisurer, som kvinder bare elsker. Klik her og få inspiration til herrefrisurer i salonen.
L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

L'Oréal Professionnel Event i Paris 2018

Følg med her, da L'Oréal Professionnel i slutningen af januar indbød til presseevent i Paris i forbindelse med forårets lanceringer af to naturlige og bæredygtige nyheder.
Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Video: Wella Making Waves uddanner unge i Kambodja indenfor frisørfaget

Making Waves er til for at hjælpe unge fra de mest fattige og udsatte samfundsgrupper i Kambodja til en lysere fremtid indenfor frisørfaget.
Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Björn Axén - How to get the look - Ekstrem volume

Her får du styr på, hvordan du ordner den mere ekstreme volume. Lær hvordan du skaber volume, som holder længe, til dine kunder som vil gøre et stort indtryk.